سومین همایش بین المللی حوراء انسیه
همایش

تا 30 دی تمدید شد|سومین همایش بین المللی حوراء انسیه

مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، سومین هم اندیشی بین‌المللی « حوراء انسیه » را برگزار می کند.

در سایه الگوگیری شخصیت طراز اول اسلام حضرت زهرا سلام الله علیها ؛ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر جهت معرفی حضرت زهرا (س) به عنوان الگویی کامل برای همه زنان جهان، اقدام به برگزاری هم اندیشی بین‌المللی با عنوان «زن ، امنیت ، خانواده» نموده است. سومین همایش بین المللی حوراء انسیه

محورهای علمی همایش ( در قالب کتاب ، مقاله ، اثر ادبی ، ایده های برتر) :

• مطالعات آینده پژوهی زن و خانواده و امنیت

• بازنمایی نقش زن به عنوان مادر در جهان معاصر

• چالش های پیش روی زیست مادرانگی در جهان معاصر

• چشم انداز الگوی دنیای زنان در ابعاد فرهنگی و رسانه ای

• رسالت زنان در امپریالیسم علمی

• چالش های زیست مادرانگی در زمانه سایبرنتیک

• زن و توسعه یافتگی دنیای مجازی( متاورس)

• زن و سلامت و امنیت در دنیای مجازی( متاورس)

• زن و ظرفیت دانش ، آموزش و تربیت در دنیای مجازی ( متاورس)

• زن و اشتغال در دنیای مجازی ( متاورس)

سومین همایش بین المللی حوراء انسیه

هدف از برگزاری همایش بین المللی حوراء انسیه

اهمیت خانواده و مدیریت و تربیت در خانواده بر کسی پوشیده نیست.  دنیای معاصر دو الگوی متحجرانه سنتی و متجددانه مدرن برای زن معرفی می‌کند.
 متأسفانه هر دو مدل به ضرر جامعه بشریت است ، چالشهای پیش روی زنان بخصوص زنان مسلمان ، با توجه به گسترش و وسعت دنیای مجازی ، زن ، امنیت و خانواده نتنها به حاشیه بلکه به انحطاط کشیده شده است.
 در تمامی مدلهای متحجرانه و متجددانه فقط به جنسیت زن توجه شده است.
در حقیقت الگویی که باید به عنوان الگوی زن مسلمان برای جهانی شدنش کوشش کرد الگوی زن مجاهد و مطهّر با حفظ طهارت و شخصیت انسانی است.
زن توانایی‌های بسیاری دارد ، بی شک زندگی معاصر نمی‌خواهد توانایی‌های زن را نادیده بگیرد ولی با در نظر گرفتن یک بعد از وجود زن که عموما بعد مادی و جسمی زن است، باعث میشود سایر ابعاد روحی و ومعنوی و شخصیتی زن نادیده گرفته شود.
همایش حورا انسیه برآن دارد شناخت کاملی از ارزش واقعی ابعاد وجودی زن داشته باشد.
زنان را آگاه سازد که در صدد رشد و تعالی باشند و دیگر از رشد تک بعدی رها شوند.
حضرت زهرا (س) با داشتن فضائل و ویژگی‌هایی مانند عصمت، ولایت کبری و مقام لیله القدری بر تمامی زنان برتری دارد؛ همچنین عبادت ، وارستگی ، ادب ، حیا ، حجاب ، مقاومت ، خانه داری ، همسر داری ، مادری و… جلوه‌هایی دیگر از سیره آن بانوی نمونه اسلام است.

تا 30 دی تمدید شد|سومین همایش بین المللی حوراء انسیه

به منظور الگوپذیری از آن حضرت باید با گفتار و کردار ایشان آشنا شد و با تحلیل و استنباط سیره عملی و علمی آن بزرگوار وظیفه خویش را در همه ابعاد زندگی سامان بخشید.
این هم اندیشی با فراخوان و ارسال در قالب کتاب ، مقاله ، اثر ادبی ، ایده های برتر همراه بوده ومطالب ارزشمندی از کشورهای مختلف به دبیر خانه تا 30 دی تمدید شد .

سومین همایش بین المللی حوراء انسیه​​