مراسم بزرگداشت روز معلم در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

m
رویداد

مراسم بزرگداشت روز معلم در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، مراسم بزرگداشت روز معلم در تاریخ سه شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۱۲ از ساعت ۱۶ با حضور رئیس هیات امنا و اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.  این برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سخنان رهبری در مورد بزرگداشت مقام معلم آغاز شد. در ادامه مدیر مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر سرکار خانم دکتر جلالی با ایراد سخنانی از حضور اساتید تقدیر و تشکر نموده و به ارائه گزارشی از فعالیتهای مجموعه در سال تحصیلی۱۴۰۱_۱۴۰۲ پرداختند. ایشان اظهار امیدواری نمودند که در سایه راهنمایی اساتید این مجموعه درخشش بیشتری در آینده داشته باشد. در ادامه مراسم هریک از اساتید به بیان پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه ارتقاء علمی‌ وپژوهشی حوزه و حوزویان پرداختند.  در پایان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد رئیس هیأت امنای مجتمع ضمن بیان تفسیر آیه ۱۲۵ سوره مبارکه نحل اینگونه بیان داشتند که:«اولین کار حوزه باید اصلاح انگیزه ورود طلاب به حوزه باشد. باید انگیزه ها خالص شود.حوزه باید آگاهانه وارد موضوعات شود تا بتواند نتیجه مثبت بگیرد، درس اخلاق باید جدی گرفته شود و طلاب به سوی اخلاص مداری و کسب فرهنگ طلبگی هدایت شوند».

در پایان با اهدای هدایا از اساتید تقدیر ویژه بعمل آمد.