درباره ما

مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

ویژه جامعه بانوان مسلمان

مجموعه ای از بانوان اهل علم ومعرفت پایبند به  ارزشهای والای اسلامی، برای زمان ما حادثه ای پر معنا تلقی می شود.​

تاریخچه

مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

شکل گیری مدرسه با نام شهید حقانی در سال 1363 در میدان بریانک با ریاست آیت الله جنتی در سازمان تبلیغات اسلامی شکل گرفت وتاکنون به فعالیت علمی، پژوهشی، آموزشی وتبلیغی در مقاطع سطح  2 و3 و4 ادامه می دهد.  در سال 1373 ساختمان فعلی واقع در ضلع جنوبی پارک شهر خیابان بهشت  به نام "مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر"  به سازمان تبلیغات اسلامی جهت حوزه علمیه واگذار شد و در سال 1398 با کسب اجازه دفتر مقام معظم رهبری (دامت برکاته) به سازمان اوقاف و امور خیریه  به ریاست حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر خاموشی واگذار شد. از سال 1375 با تحت پوشش قرار گرفتن در حیطه ضوابط مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران با فراهم نمودن تمهيدات لازم در خصوص برگزاری دوره ها و کلاس های کمک آموزشی و فوق برنامه مطابق با معيارهای مرکز مدیریت خواهران قم ، به  فعالیت رسمی ادامه داده  و تاکنون  25 دوره فارغ  التحصيل داشته وهم اکنون نيز در سه مقطع سطح 2و 3و 4 با حضور250 طلبه، 41 استاد به  فعاليت  آموزشی مشغول می باشند.

مکانی عالی برای رشد

مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در جهت خدمت رسانی به استعدادهایی می باشد که می توانند در عصر حاضر وجود خویش را وقف تعالی ارزش های اخلاقی در جامعه سازند