چهارمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار ...
جمعه 15 تير 1386
عبارات موهن به ساحت پيامبر روى ديوار يكى از مساجد الجزائر
ساكنان مناطق اطراف مسجد عثمان بن عثمان در شهر بوزريعه (در شمال پايتخت الجزائر) صبحگاه شنبه گذشته عباراتى توهين آميز نسبت به ساحت مقدس رسول اكرم صلى الله عليه و آله و سلم و در ستايش پاپ روى ديوار مسجد يادشده ديدند. پليس الجزائر تحقيقاتى را درباره اين موضوع آغاز كرده است.

به گزارش شیعه نیوز به نقل از العربیه ساكنان مناطق اطراف مسجد عثمان بن عثمان در شهر بوزريعه (در شمال پايتخت الجزائر) صبحگاه شنبه گذشته عباراتى توهين آميز نسبت به ساحت مقدس رسول اكرم صلى الله عليه و آله و سلم و در ستايش پاپ روى ديوار مسجد يادشده ديدند.
پليس الجزائر تحقيقاتى را درباره اين موضوع آغاز كرده است. يكى از مسئولان اظهار داشته بود اين عبارات با خط درشت نوشته شده بودند.
ماه گذشته نيز نيروهاى پليس تحقيقات مشابهى را درباره مقبره اى در شرق الجزائر آغاز نمودند كه روى آن عباراتى ضد عرب ها و اسلام و در ستايش اسرائيل ومسيح نوشته شده بود.
اين حادثه در حالى اتفاق افتاد كه دو هفته از انتشار قانون ساماندهى آيين ها و شعائر دينى غير مسلمانان الجزاير در روزنامه رسمى اين كشور مى گذرد.
اين قانون كه مورد تأييد پارلمان قرار گرفته، قيود سنگينى در برابر اجراى آيين هاى مذهبى از سوى غيرمسلمانان در الجزاير قرار مى دهد و برگزارى اين آيين ها را منوط به اجازه رسمى دولت نموده است.
علت تصويب اين قانون آن است كه در برخى استان ها گزارش هايى درخصوص فعاليت هاى تبليغى وتبشيرى مسيحيان مشاهده شده و اين امر انتقاد عبدالعزيز بوتفليقه را برانگيخته است.
در قانون يادشده براى مخالفان كيفرهاى سنگينى از جمله يك تا پنج سال زندان، جرائم مالى و تبعيد دائم يا موقت در نظر گرفته شده است.

منبع خبر: العربیه

جمعه 15 تير 1386 - 12:49:21