چهارمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار مدیر حوزه علمیه قم :تهمت های اخیر به مکتب تشیع در ت...
دوشنبه 11 تير 1386     مدیر حوزه علمیه قم :تهمت های اخیر به مکتب تشیع در تاریخ شیعه بی سابقه است
مدیر حوزه علمیه قم گفت: تهمت های اخیر به مکتب تشیع در تاریخ شیعه بی سابقه است و پاسخگویی به این افتراها برعهده فضلای حوزه علمیه می باشد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری در مراسم افتتاح اردوی آموزشی تابستانی مدارس حوزه علمیه قم در مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) افزود: دشمنان می دانند پیروزی انقلاب اسلامی ایران و حزب الله لبنان و پایمردی مردم ایران در برابر تحریم ها ریشه در اعتقاد راسخ به تشیع علوی دارد و با تمام توان درپی محو این مکتب بالنده هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برنامه ریزی و سرمایه گذاری های کلان کاخ سفید برای نابودی انقلاب اسلامی گفت: دلگرمی امام صادق(ع) و امام عصر(عج) در این دوران به طلاب حوزه های علمیه است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از اساتید حوزه خواست در کلاس های درس خود مباحث اعتقادی را به صورت دوره ای و منظم ارائه کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری اقدام جمعی از طلاب مدارس علمیه قم برای فراگیری بخشی از دروس حوزه در تابستان را ارزشمند خواند و اظهار داشت: بر اساس روایات اخلاص، تواضع، و تفقه دردین سه عنصر اساسی برای همراهی با خدا، رشد علمی و دستیابی بینش حقیقی است.

مدیر حوزه علمیه قم اخلاص را نردبان رشد انسان ها معرفی و تصریح کرد: اخلاص مایه عزت دنیا و آخرت است و تحصیل علم یکی از راه های رسیدن به آن می باشد.

وی با تاکید بر وجود فرهنگ تواضع درحوزه های علمیه گفت: اساتید حوزه باید در برابر شاگردان متواضع باشند و طلاب نیز با حفظ حریم استاد، خاکساری خود را در برابر اساتید حفظ نمایند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری، کلید آگاهی و روشن بینی را ژرف اندیشی دینی و فهم همه جانبه از دین دانست و افزود: طلاب، دروس پایه از جمله ادبیات را با دقت بخوانند، زیرا مبنای فهم مطالب فقهی و اصولی در مراحل بعدی تحصیل، تسلط بر ادبیات است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: طلاب جوان در حوزه های قدیم دروسی را که به اتمام می رساندند، تدریس می کردند لذا مدیران مدارس علمیه باید تمهیداتی فراهم کنند که طلاب جوان، عرصه تدریس را تجربه کنند.

حجت‌الاسلام حجازی، مسئول برگزاری اردوی آموزشی تابستانی مدارس علمیه قم در ابتدای این مراسم گفت: در این دوره آموزشی طلاب یک درس اصلی و یک درس جنبی را به صورت فشرده پشت سر می گذارند و موظف به انجام 2 طرح پژوهشی هستند.

مدیر مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) با اشاره به تدریس اساتید سطوح عالی حوزه در این دوره آموزشی گفت: اساتید این دوره موظفند به ازای هر 3 ساعت تدریس، یک ساعت مشاوره در زمینه های مختلف علمی، اخلاقی و تربیتی ارائه دهند.

منبع: حوزه نیوز

دوشنبه 11 تير 1386 - 10:45:51