برگزاری دوره تخصصی عربی معاصر با حضور طلاب سطح 4 در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاری نشست سیاسی در مجتمع کوثر تهران...
یکشنبه 1 اسفند 1389     برگزاری نشست سیاسی در مجتمع کوثر تهران
نشست سیاسی با موضوع کودتای مخملی و فتنه 88 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران ، نشست سیاسی با حضور مسعود فیاضی ، استاد حوزه و دانشگاه و رئیس مرکز پژوهشگاه فکری و فرهنگی جوان ، در مجتمع کوثر برگزار شد .
فیاضی ضمن تحلیل و اشاره به برخی جریانهای سیاسی جامعه به ویژه رویدادهای پس از انتخابات ، طلاب را به هوشیاری سیاسی توصیه نمود . و گفت: این رویدادها بیش از آنکه عرصه رقابت در طرح اندیشه ها باشد ، به محاکمه ای تبدیل شد که اکنون با آشوب خیابانی وارد مراحل دیگر خود می شود .
فیاضی اظهار كرد: اگر هدفها و شاخصها در يك انقلاب و نظام اجتماعي صيانت نشود انقلاب به ضد خود تبديل مي شود.
وی جنگ امروز را جنگ نرم و افسران آن را تمام افراد جامعه دانست و انقلاب های رنگی و مخملی را تدبیر آمریکا برای آمریکایی کردن جهان برشمرد .
ایشان عوامل محدثه ی انقلاب های دنیا را رهبری ، لشگر و عامل پیوند دهنده ی این دو نامید ودر خصوص انقلاب ایران ، رابطه ی امام با مردم را رابطه ی مرجع تقلید با مقلد عنوان کرد ، مرجعی که درعرفان و فلسفه ، فلسفه دان نبود بلکه فیلسوف بود .
شایان ذکر است این نشست ، چهارشنبه 27 بهمن 89 ، در سالن اجتماعات کوثر با حضور 70 نفر از خواهران بسیجی و طلبه برگزار شد .

یکشنبه 1 اسفند 1389 - 06:55:33

امروز:  پنجشنبه 27 تير 1398