برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری نشست سیاسی در مجتمع کوثر تهران...
یکشنبه 1 اسفند 1389     برگزاری نشست سیاسی در مجتمع کوثر تهران
نشست سیاسی با موضوع کودتای مخملی و فتنه 88 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان تهران ، نشست سیاسی با حضور مسعود فیاضی ، استاد حوزه و دانشگاه و رئیس مرکز پژوهشگاه فکری و فرهنگی جوان ، در مجتمع کوثر برگزار شد .
فیاضی ضمن تحلیل و اشاره به برخی جریانهای سیاسی جامعه به ویژه رویدادهای پس از انتخابات ، طلاب را به هوشیاری سیاسی توصیه نمود . و گفت: این رویدادها بیش از آنکه عرصه رقابت در طرح اندیشه ها باشد ، به محاکمه ای تبدیل شد که اکنون با آشوب خیابانی وارد مراحل دیگر خود می شود .
فیاضی اظهار كرد: اگر هدفها و شاخصها در يك انقلاب و نظام اجتماعي صيانت نشود انقلاب به ضد خود تبديل مي شود.
وی جنگ امروز را جنگ نرم و افسران آن را تمام افراد جامعه دانست و انقلاب های رنگی و مخملی را تدبیر آمریکا برای آمریکایی کردن جهان برشمرد .
ایشان عوامل محدثه ی انقلاب های دنیا را رهبری ، لشگر و عامل پیوند دهنده ی این دو نامید ودر خصوص انقلاب ایران ، رابطه ی امام با مردم را رابطه ی مرجع تقلید با مقلد عنوان کرد ، مرجعی که درعرفان و فلسفه ، فلسفه دان نبود بلکه فیلسوف بود .
شایان ذکر است این نشست ، چهارشنبه 27 بهمن 89 ، در سالن اجتماعات کوثر با حضور 70 نفر از خواهران بسیجی و طلبه برگزار شد .

یکشنبه 1 اسفند 1389 - 06:55:33

امروز:  جمعه 28 دي 1397