توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار اخبار حوزه :راه اندازي مقعطع دکتراي تفسير در جامع...
پنجشنبه 17 خرداد 1386     اخبار حوزه :راه اندازي مقعطع دکتراي تفسير در جامعه الزهراي قم-معرفي معاونين جديد آموزش و پژوهش مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران
معاون آموزش تحصيلات تکميلي جامعه الزهرا خبر داد:
راه اندازي مقعطع دکتراي تفسير در جامعه الزهراي قم
رسا، سرويس فرهنگي ـ برنامه‌هاي دايره تحصيلات تكميلي جامعه‌الزهرا(س) قم تشريح شد.
حجت‌الاسلام محمد نوذري، معاونت آموزش تحصيلات تكميلي جامعه‌الزهرا(س) قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري رسا گفت: بخش تحصيلات تكميلي جامعه‌الزهرا از ده سال پيش تاكنون با برگزاري دوره‌هاي مختلف سطح سه و چهار مشغول فعاليت است.
وي راه‌اندازي پنج رشته ادبيات عرب، تاريخ اسلام، تفسير و علوم قرآن، فقه و اصول و فلسفه اسلامي را از فعاليت‌هاي اين بخش عنوان كرد و افزود: همه ساله در هر كدام از اين پنج رشته پانزده نفر پذيرش مي‌شوند و در پايان دوره به پذيرفته شدگان مدرك سطح سه داده مي‌شود.
حجت‌الاسلام نوذري ادامه داد: از امسال ارايه مدرك سطح دو براي شركت در آزمون ورودي سطح سه الزامي شد، از اين رو شركت‌كنندگان در آزمون سطح سه كاهش چشمگيري پيدا كردند.
وي در ادامه تصريح كرد: براي برگزاري سطح سه دو آزمون كتبي و يك مصاحبه علمي از داوطلبان به عمل مي‌آيد كه آزمون نخست از دروس عمومي به صورت يكسان در همه رشته‌ها و آزمون دوم تنها از دروس اختصاصي گرفته مي‌شود.
معاون آموزش تحصيلات تكميلي جامعه‌الزهرا(س) اظهار داشت:از پذيرفته شدگان در آزمون‌هاي كتبي مصاحبه علمي گرفته مي‌شود و از كساني كه در اين مصاحبه موفق شوند، نام‌نويسي مي‌شود.
وي با اشاره به راه‌اندازي رشته فقه به عنوان تنها رشته سطح چهار اين مركز علمي خاطرنشان كرد: رشته تفسير هم قرار است از امسال آغاز به كار كند و راه‌اندازي رشته‌هاي ديگر در اين سطح در دست بررسي و تصويب است.
خبرگزاری رسانیوز /

/www.rasanews.com

-----------------------------------------------------------------------------------------
معرفي معاونين جديد آموزش و پژوهش مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران

طي احکامي از سوي آيت الله شرعي، مدير حوزه هاي علميه خواهران، معاونين جديد آموزش و پژوهش مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران منصوب شدند.
روز پنجشنبه دهم خرداد ماه هشتاد و شش، طي مراسمي با حضور مسؤولين، معاونين، مديران و کارکنان مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران، حجت الاسلام سيد مهدي حسيني مسؤول دفتر فن‌آوري اطلاعات با حفظ مسؤوليت خود در دفتر فن‌آوري به عنوان معاون جديد آموزش و حجت الاسلام محمود خالقي که تاکنون عهده دار معاونت آموزش بودند به عنوان معاون جديد پژوهش معرفي شدند.
در اين مراسم که با تلاوت کلام الله مجيد آغاز شد؛ ابتدا آيت الله شرعي مدير محترم حوزه‌هاي علميه خواهران به ايراد سخن پرداختند. آيت الله شرعي با بيان اين که آموزش و پژوهش دو رکن اساسي در حوزه خواهران هستند، ضمن تقدير و تشکر از کارهاي صورت گرفته در اين دو بخش خواستار اهتمام بيشتر در امر آموزش و پژوهش شدند و تعامل و همکاري تنگاتنگ اين دو معاونت را در راستاي بهبود امر تعليم و تربيت در مدارس و حوزه هاي خواهران ضروري دانستد.
در ادامه جلسه احکام معاونين جديد پس از قرائت تسليم ايشان شد. در پايان حجج اسلام حسيني و خالقي هر يک دقايق کوتاهي را به ايراد سخن پرداختند.

خبرگزاری رسانیوز

پنجشنبه 17 خرداد 1386 - 13:55:40