سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر آغاز شد

برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار زیر سوال بردن ارزش ها شوخی بردار نیست///آتش دوزخ در...
یکشنبه 24 مرداد 1389     زیر سوال بردن ارزش ها شوخی بردار نیست///آتش دوزخ در انتظار اختلاف افکنان است
آیت الله مصباح یزدی:
اختلاف سلیقه در جامعه مشکل ساز نیست، اما اگر اختلاف بر سر مسائل اعتقادی وارزش های دینی باشد، شوخی بردار نیست و آتش دوزخ در انتظار اختلاف افکنان است.
آیت الله مصباح یزدی، شب گذشته طی سخنانی در دفتر مقام معظم رهبری در قم با اشار ه به مسئله وحدت، اظهار داشتند :گاهی چنین القا می شود که وحدت یک ارزش مطلق بوده و هر چه انسان ها با هم متحد تر شوند، امری مطلوب است؛ در صورتی که این گونه نبوده؛ بلکه وحدتی مطلوب است که دارای هدفی ارزشمند باشد .

ایشان، ایجاد وحدت در راه حق را مطلوب دانسته و افزودند :این که افرادی با هم اتحاد کنند تا ظلمی را رواج دهند قابل قبول نبوده و نامطلوب است.

* وحدت بدون قید وشرط مطلوب نیست

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر این که وحدت بدون قید وشرط مطلوب نیست، گفتند :اگر در جامعه اختلاف بر سر مسائل جزئی باشد مشکل ساز نیست، اما اگر اختلافی ایجاد شود که ارزش های دینی و مسائل اعتقادی را زیر سوال ببرد مشکل ساز بوده و شوخی بردار نیست و خداوند هم در قرآن برای اختلاف افکنان وعده آتش ابدی را داده است.

آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر افزایش بصیرت و شناخت،تاکید کردند : البته مسیر روشن بوده وآن راه انبیا واولیا است و کسی نمی تواند در این زمینه بهانه ای بیاورد.

*لجبازی در برابر حق کاری ناپسند است

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که برخی ها از روی عمد به اختلاف افکنی اقدام می کنند ،گفتند: آنان می دانند که عمل آنها نادرست است، اما با لجبازی و عناد بیجا در مقابل حق ایستادگی می کنند، که این امر نادرست بوده و امری ناشایست است .

* اهل عناد را تحریک نکنیم

ایشان در بخش دیگری سخنان خود با اشاره به نحوه برخورد با افراد گمراه، ابراز داشتند : امروز باید با تحقیق در مسائل اعتقادی و استفاده از علم ومنطق در اثبات اعتقادات شیعه کوشید واین یک وظیفه اصلی می باشد ، البته باید توجه داشت که دیگران و اهل عناد را تحریک نکنیم .

رییس موسسه آموزش و پژوهش امام خمینی‌(ره) در پایان یادآور شد: اگر مسائل شیعه به درستی تبیین گردد، بسیاری از افراد حتی اهل تسنن به تشییع روی خواهند آورد.

یکشنبه 24 مرداد 1389 - 12:07:55

امروز:  پنجشنبه 28 شهريور 1398