برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار زیر سوال بردن ارزش ها شوخی بردار نیست///آتش دوزخ در...
یکشنبه 24 مرداد 1389     زیر سوال بردن ارزش ها شوخی بردار نیست///آتش دوزخ در انتظار اختلاف افکنان است
آیت الله مصباح یزدی:
اختلاف سلیقه در جامعه مشکل ساز نیست، اما اگر اختلاف بر سر مسائل اعتقادی وارزش های دینی باشد، شوخی بردار نیست و آتش دوزخ در انتظار اختلاف افکنان است.
آیت الله مصباح یزدی، شب گذشته طی سخنانی در دفتر مقام معظم رهبری در قم با اشار ه به مسئله وحدت، اظهار داشتند :گاهی چنین القا می شود که وحدت یک ارزش مطلق بوده و هر چه انسان ها با هم متحد تر شوند، امری مطلوب است؛ در صورتی که این گونه نبوده؛ بلکه وحدتی مطلوب است که دارای هدفی ارزشمند باشد .

ایشان، ایجاد وحدت در راه حق را مطلوب دانسته و افزودند :این که افرادی با هم اتحاد کنند تا ظلمی را رواج دهند قابل قبول نبوده و نامطلوب است.

* وحدت بدون قید وشرط مطلوب نیست

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر این که وحدت بدون قید وشرط مطلوب نیست، گفتند :اگر در جامعه اختلاف بر سر مسائل جزئی باشد مشکل ساز نیست، اما اگر اختلافی ایجاد شود که ارزش های دینی و مسائل اعتقادی را زیر سوال ببرد مشکل ساز بوده و شوخی بردار نیست و خداوند هم در قرآن برای اختلاف افکنان وعده آتش ابدی را داده است.

آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر افزایش بصیرت و شناخت،تاکید کردند : البته مسیر روشن بوده وآن راه انبیا واولیا است و کسی نمی تواند در این زمینه بهانه ای بیاورد.

*لجبازی در برابر حق کاری ناپسند است

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که برخی ها از روی عمد به اختلاف افکنی اقدام می کنند ،گفتند: آنان می دانند که عمل آنها نادرست است، اما با لجبازی و عناد بیجا در مقابل حق ایستادگی می کنند، که این امر نادرست بوده و امری ناشایست است .

* اهل عناد را تحریک نکنیم

ایشان در بخش دیگری سخنان خود با اشاره به نحوه برخورد با افراد گمراه، ابراز داشتند : امروز باید با تحقیق در مسائل اعتقادی و استفاده از علم ومنطق در اثبات اعتقادات شیعه کوشید واین یک وظیفه اصلی می باشد ، البته باید توجه داشت که دیگران و اهل عناد را تحریک نکنیم .

رییس موسسه آموزش و پژوهش امام خمینی‌(ره) در پایان یادآور شد: اگر مسائل شیعه به درستی تبیین گردد، بسیاری از افراد حتی اهل تسنن به تشییع روی خواهند آورد.

یکشنبه 24 مرداد 1389 - 12:07:55

امروز:  چهار شنبه 30 بهمن 1398