برگزاری کارگروه ادبیات عرب در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی با شکوه 13 آبان

برگزاری مراسم عزادار ی رحلت پیامبر (ص) در مجتمع کوثر

به همت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر کارگاه مهارت بیان تفسیر برگزار شد

نتیجه تصویری برای میلاد پیامبر

خانه اخبار بازتاب‌ها و واكنش‌ها به سخنان ضدصهیونیستی احمدی...
پنجشنبه 17 خرداد 1386     بازتاب‌ها و واكنش‌ها به سخنان ضدصهیونیستی احمدی‌نژاد
اظهارات ضدصهیونیستی رئیس جمهوری كشورمان در مراسم میهمانان خارجی شركت كننده در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در صدر اخبار رسانه‌های دنیا قرار گرفته و واكنش‌های متعددی به همراه داشته است.
به گزارش فارس، "محمود احمدی‌نژاد" رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در جمع میهمانان خارجی شركت‌كننده در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) كه در نهاد ریاست‌جمهوری گرد هم آمده بودند، با اشاره به شكست رژیم صهیونیستی از ملت لبنان، گفت: «ملت لبنان، هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت و كلید شمارش معكوس نابودی اسرائیل را فشرد و ان‌شاءالله شاهد نابودی این رژیم در آینده نزدیك خواهیم بود، چرا كه هر كس برای خدا حركت كند و نیروی ملت را باور كند پیروز خواهد بود.»

خبرگزاری فرانسه با بازتاب سخنان ضدصهیونیستی رئیس جمهوری ایران نوشت:‌ «احمدی‌نژاد از همان ابتدا كه در سال 2005 به ریاست جمهوری برگزیده شد،‌ بخاطر اظهاراتش علیه اسرائیل و اینكه اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود، آشوب و بلوا به پا كرد و بعد از آنها نیز بارها پیش‌بینی كرد این رژیم از بین خواهد رفت.»

شبكه خبری "فرانس 24" نیز یكی دیگر از رسانه‌هایی بود كه اظهارات احمدی‌نژاد را سخنانی تحریك‌آمیز علیه اسرائیل خواند.

پایگاه خبری ملی اسرائیل "آروتزا شووا" نیز با اشاره به تاكید احمدی‌نژاد به آغاز شمارش معكوس برای نابودی این رژیم نوشت: «احمدی‌نژاد گفت كه كلید نابودی اسرائیل تابستان گذشته توسط حزب‌الله لبنان زده شد.»

این پایگاه خبری با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری كشورمان مبنی بر محو اسرائیل از صفحه روزگار افزود: «اظهارات پیشین احمدی‌نژاد درباره محو اسرائیل نقل مستقیم از سخنان [امام] خمینی [ره] بود.»

اما در كنار این بازتاب‌ها واكنش‌هایی از سوی مقامات غربی در قبال این اظهارات مطرح شد.

"كاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه آمریكا كه برای همراه كردن دیگر كشورهای شورای امنیت سازمان ملل برای تشدید تحریم‌های ایران تلاش می‌كند در تندترین اظهارنظر مدعی شد رئیس جمهوری ایران با این اظهارات روز به روز شرایط سخت‌تری را برای كشورش ایجاد می‌كند.

«برنار كوچنیر» كه در دولت نیكولا ساركوزی رئیس‌جمهور جدید فرانسه به سمت وزیر امور خارجه منصوب شده نیز با بیان این كه اگر این اظهارات واقعاً به همین ترتیب كه از سوی خبرگزاری‌ها نقل شده بیان شده باشد باید گفت غیرقابل پذیرش است، افزود: «من این اظهارات احمدی‌نژاد را به شدیدترین وجه محكوم می‌كنم.»

اسپانیا نیز در واكنش به این اظهارات اعلام كرد سفیر ایران در این كشور را فراخواهد خواند و به وی خواهد گفت اظهارات ضداسرائیلی رئیس جمهوری این كشور غیرقابل قبول است.

"میگل آنخل موراتینوس" وزیر امور خارجه اسپانیا به رادیو عمومی اسپانیا گفت: «این كه رئیس یك كشور از جامعه بین‌الملل چنین لحنی به كار برد، غیرقابل قبول است.»

دفاع از موجودیت رژیم صهیونیستی توسط وکیل مدافعان آن در حالی صورت می گیرد که اسراییل بارها ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است و این مقامات و رسانه ها در برابر این تهدیدات هیچ واکنشی از خود نشان نداده اند.

پنجشنبه 17 خرداد 1386 - 13:07:01

امروز:  پنجشنبه 30 آبان 1398