انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار کسب مقام سوم مسابقات هم‌خوانی قرآن و تواشيح توسط ...
سه شنبه 12 مرداد 1389     کسب مقام سوم مسابقات هم‌خوانی قرآن و تواشيح توسط گروه کوثر
گروه همخوانی کوثر در مرحله استانی مسابقات همخوانی قرآن ، مدیحه سرایی وابتهال موفق به کسب مقام سوم شد .
به گزارش روابط عمومي کوثر ، صیادی ، معاون پژوهش و مسئول گروه همخوانی کوثر با اعلام این خبر گفت: در مرحله استانی مسابقات هم‌خوانی قرآن کریم، مدیحه‌سرایی، ابتهال و اذان که به همت سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد ، گروه همخوانی قرآن و تواشیح موسسه آموزش عالی کوثر ، موفق به کسب رتبه ی سوم در بین شهرستانهای استان تهران شد .
وی خاطر نشان کرد دو سال از تشکیل این گروه می گذرد که با تلاش و پشتکار اعضا ، برای نخستین بار در مسابقات استانی موفق به کسب رتبه شد .
گفتنی است این مسابقه روز 10 مرداد ماه در امامزاده سیده حمیده خاتون برگزار شد .

سه شنبه 12 مرداد 1389 - 10:43:43

1 نظر