توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار اگر جريان سقيفه حاكم نمي‌شد حادثه كربلا اتفاق نم...
سه شنبه 15 خرداد 1386     اگر جريان سقيفه حاكم نمي‌شد حادثه كربلا اتفاق نمي‌افتاد

خطبه حضرت زهرا(س) متضمن مباحث عميق معرفتي و نكات لازم در زمينه حكومت داري است.
به گزارش مرکز خبر حوزه، آيت الله جوادي آملي با بيان اين مطلب در ديدار جمعي از طلاب، دانشجويان و فرماندهان نيروي دريايي سپاه گفتند: سي و پنج سال قبل از آنكه حضرت علي(ع) آن معارف عميق را كه در نهج‌البلاغه آمده است بفرمايند، حضرت زهرا(س) در خطبه اي كه پس از رحلت پدرشان ايران نمودند بيان كردند.
ايشان با اشاره به وجود مباحث توحيدي، درس هاي اخلاقي و نكاتي پيرامون قضا و اجراء در حكومت ديني در خطبه حضرت زهرا(س) گفتند: تمام اين دردها، ناله ها و اشك ها در مراسم صديقه طاهره(س) به خاطر محروميت جامعه از آن مقامات نوراني است.
امام جمعه موقت قم با بيان اينكه مصحف فاطمي از منابع علوم امامان(ع) است گفتند: متأسفانه نگذاشتند علم و عقل برجامعه حاكم شود و گرنه جامعه عقل و علم را به خوبي مي شود اداره كرد و نيازي نيست تا براي امر به معروف و نهي از منكر در آن متوسل به قوه قهريه شد.
آيت الله جوادي آملي افزودند: هر چه مي كشيم به خاطر اين است كه نگذاشتند معارف الهي در جامعه ظهور و بروز پيدا كند و اگر به جاي سقيفه، صحنه غدير در جامعه حاكم مي‌شد، ديگر جريان كربلا پيش نمي‌آمد.
استاد حوزه عليمه قم در ادامه با اشاره به روايتي از حضرت زهرا(س) گفتند: ايشان فرموده‌اند، اگر بنده‌اي خالص ترين اعمال را براي خدا بفرستد، خدايتعالي نيز بهترين مصلحت را براي او فرو خواهد فرستاد و اگر موحدانه در پيشگاه خداوند مطيع باشيم، مصلحت كشور و دولت و ملت تأمين خواهد شد.

منبع خبر: مرکز خبر حوزه

سه شنبه 15 خرداد 1386 - 18:24:03