انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار امام خميني چهره تکرار نشدني تاريخ است...
یکشنبه 13 خرداد 1386     امام خميني چهره تکرار نشدني تاريخ است
اسقف ارامنه آذربايجان:
امام خميني چهره تکرار نشدني تاريخ است

اسقف ارامنه آذربايجان جايگاه امام خميني (ره) را در ميان مسلمانان و مسيحيان مقدس دانست و گفت: رهبر انقلاب ايران چهره تکرار نشدني تاريخ است.
نشان توپوزيان، اسقف ارامنه آذربايجان در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري رسا در تبريز امام‌ خميني(ره) را منادي وحدت اديان و خدا ترس بودن در جهان معرفي كرد.
وي جايگاه اين رهبر فرزانه را در ميان مسلمانان و مسيحيان مقدس دانست و افزود: انقلاب اسلامي ايران به برکت خون شهدا و بزرگان ديني به دست آمد، از اين رو امام خميني(ره) همواره سفارش مي‌كرد كه نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد.
نشان توپوزيان با بيان اين که در ايران بيش از 755 سال مسلمانان، مسيحيان و ديگر اديان با هم همزيستي مسالمت‌آميزي داشته‌اند، اظهار داشت: امام خميني(ره) با تدبير خود مهر مقدسي بر روابط اديان در ايران به وجود آورد.
اسقف ارامنه آذربايجان امام خميني(ره) را چهره تکرار نشدني تاريخ دانست و گفت: بايد امنيتي را که به برکت خون شهدا و تلاش رهبر فرزانه انقلاب به وجود آمده است، حفظ کنيم.

منبع :خبر گزلرى رسا

یکشنبه 13 خرداد 1386 - 12:24:17