هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری شانزدهمین سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار رهبر انقلاب:غرب در تلاش است تا دین را از عرصه زندگ...
چهار شنبه 18 فروردين 1389     رهبر انقلاب:غرب در تلاش است تا دین را از عرصه زندگی خارج کند
نتیجه این تلاش‌ها در غرب، از هم پاشیدن خانواده و بیگانه شدن افراد جامعه از یكدیگر است؛ اما با اثبات پوچی و به بن بست رسیدن این تفكرات، افراد به دین برمی‌گردند و اكنون با آغاز این حركت بزرگ، اسلام در كانون توجه قرار گرفته است/جا دارد سازمان كنفرانس اسلامی كه اساسا برای حمایت از فلسطین تشكیل شده، به وظیفه ذاتی‌اش در دفاع از فلسطین و بسیج دنیای اسلام در برابر حركت‌های موذیانه صهیونیست‌ها عمل كند.
به گزارش روابط عمومى کوثر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نشر آثار رهبری،ت آیت‌الله خامنه ای با تبریك سال جدید، حضور گسترده مردم در مَشاهِد مشرفه و اماكن مقدسه هنگام تحویل سال جدید را عادتی بسیار پسندیده و نشانه ایمان دینی مردم ایران دانستند و افزودند: هرچه محتوای دینی حوادث گوناگون زندگی افزایش یابد، سعادت و رستگاری انسان تضمین می‌شود و كسانی كه دنیا را منهای دین می‌خواستند، اكنون به مشكلات صعب‌العلاجی گرفتار شده‌اند.
ایشان با اشاره به تلاش گسترده غرب برای خارج كردن دین از عرصه زندگی و علنی كردن مسائل ضد اخلاقی خاطرنشان كردند: نتیجه این تلاش‌ها در غرب، از هم پاشیدن خانواده و بیگانه شدن افراد جامعه از یكدیگر است؛ اما با اثبات پوچی و به بن‌بست رسیدن این تفكرات، افراد به دین برمی‌گردند و اكنون با آغاز این حركت بزرگ، اسلام در كانون توجه قرار گرفته است.

آیت‌الله خامنه‌ای، اسلام را نقطه درخشان و نگین اصلی در منظومه توجهات معنوی در جهان دانستند و علت اصلی مخالفت با اسلام را همین نكته ارزیابی كردند و افزودند: بخش عمده‌ای از دشمنی با نظام اسلامی، به علت وجود ایمان دینی در این كشور است، چرا كه ایمان دینی است كه مردم را به صحنه آورده و آنان را در پیچ و خم‌های خطرناك و مشكلات، به خوبی هدایت كرده است.

رهبر انقلاب اسلامی به قضایای اخیر فلسطین و فاجعه آفرینی در غزه و كرانه باختری اشاره و خاطرنشان كردند: اسلام زدایی از آثار اسلامی، وقایع حرم ابراهیمی و بیرون راندن مسلمانان از خانه و كاشانه خود، توطئه بسیار خطرناكی است كه جلوی چشم همه و در سایه مشغول كردن دنیای اسلام به امور جزیی، در حال اتفاق افتادن است.

آیت‌الله خامنه ای افزودند: جا دارد سازمان كنفرانس اسلامی كه اساسا برای حمایت از فلسطین تشكیل شده، به وظیفه ذاتی اش در دفاع از فلسطین و بسیج دنیای اسلام در برابر حركت‌های موذیانه صهیونیست‌ها عمل كند.

ایشان ظرفیت‌های دنیای اسلام را برای مقابله با طمع ورزی و خباثت‌های صهیونیست‌ها بسیار بالا ارزیابی و خاطرنشان كردند: توانمندی و ظرفیت‌های دنیای اسلام تنها در نفت خلاصه نمی شود بلكه بزرگترین بازار مصرف كالا و مهمترین گذرگاه‌ها و شریان‌های حیاتی دنیا در اختیار مسلمانان است و آبروی غرب در این منطقه خلاصه می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه تصریح كردند: دنیای اسلام حتی بدون استفاده از این امكانات و به صرف استفاده از منطق و حرف سیاسی در دنیا، و نَفس خواستن دولت‌ها و ملت‌ها كه وزنه عظیمی در تحولات بین‌المللی است، می‌تواند به خواسته‌های برحق خود جامه عمل بپوشاند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار همچنین با اشاره به گذران فصول و سال‌ها و ضرورت تجربه اندوزی از این تحویل و تحول، همگان را به رعایت تقوی و ارتباط با خدا به ویژه توجه بیش از پیش در نماز، توصیه و ابراز امیدواری كردند: با عمل كردن مسئولان و مردم به وظایف خود، رحمت الهی شامل حال این كشور شود.

چهار شنبه 18 فروردين 1389 - 13:22:36

امروز:  پنجشنبه 29 فروردين 1398