انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار -...
شنبه 12 خرداد 1386     -
علمای الازهر به زنان اجازه قضاوت دادند

مجمع مطالعات اسلامی وابسته به دانشگاه الازهر مصر، در نشست ماهيانه خود قضاوت زنان در برخی موضوعات را تاييدكرد .
به گزارش ایونا ، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی محيط، در اين نشست كه با حضور علمای مذاهب چهارگانه اهل سنت برگزارشد، به زنان اجازه داده‌شد تا در موضوعاتی مانند مالكيت و مسائل حقوق خصوصی به قضاوت بپردازند .
در اين نشست ، قضاوت زنان پيرامون مسائل مربوط به حقوق جزا نظير قتل، قصاص و حدود، مورد تاييد علمای الازهر قرارنگرفت .
در اين نشست كه به رياست «محمد سيد طنطاوی» شيخ‌الازهر برگزارشد؛ موضوعات فقهی مهم و مبتلابه جامعه و نيز مسئله جلوگيری از هتك حرمت به صحابه و علمای دين توسط برخی نويسندگان، مورد بررسی و تبادل نظر قرارگرفت .
همچنين، تصميم‌گيری نهايی و صدور بيانيه درباره اين موضوع به جلسه امروز، 12خرداد و با حضور همه علما و استادان موكول ‌شد .

ایونا – تهران
سرویس بین الملل