برگزاری دوره تخصصی عربی معاصر با حضور طلاب سطح 4 در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار سفيران ايران و آمريكا در عراق...
دوشنبه 7 خرداد 1386     سفيران ايران و آمريكا در عراق
سفيران ايران و آمريكا در عراق امروز (دوشنبه) مذاكره با يكديگر درباره‌ي امنيت عراق را آغاز كردند، مذاكراتي كه از آن به عنوان ديپلماسي علني پس از سه دهه ياد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) رايان كروكر، سفير آمريكا در عراق نماينده‌ي واشنگتن در اين مذاكره بود و حسن كاظمي قمي، سفير ايران از جانب تهران در اين مذاكرات صحبت كرد، مذاكراتي كه در دفتر نوري المالكي، نخست وزير عراق درمنطقه‌ي الخضراي بغداد برگزار ‌شد.
پيش از ساعت 30/10 دقيقه به وقت محلي المالكي با هر دو سفير كه با يكديگر دست دادند، سلام و احوالپرسي كرد و آنها را به سوي اتاق كنفرانس كه سفيران بر سر يك ميز در كنار يكديگر نشستند، هدايت كرد. خبرگزاري آسوشيتدپرس به نقل از علي الدباغ، سخنگوي دولت عراق نوشت: اين نشست فقط بر عراق متمركز بود.
وي در پايان نشست نمايندگان ايران و آمريكا به خبرنگاران گفت: ميان دو كشور حسن نيت، تفاهم و تعهد وجود دارد.
هم‌چنين سفير آمريكا در عراق در پايان گفت‌وگوهاي خود با سفير ايران در بغداد طي كنفرانس خبري اعلام كرد: ما در اين گفت و گو نيامده بوديم كه دلايل اثبات‌ كننده‌اي براي فعاليت‌ ايراني‌ها در عراق ارايه بدهيم، بلكه ما خود مي‌دانيم كه ايراني‌ها در عراق هستند و فعاليت مي‌كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از شبكه‌ي تلويزيوني الجزيره، رايان كروكر، سفير آمريكا در عراق طي كنفرانس كوتاهي پس از پايان نشست چهار ساعته‌ي ايران و آمريكا به پرسش برخي از خبرنگاران خارجي پاسخ گفت.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر آن كه آيا در اين ديدار پيامي نسبت به تمايل آمريكا يا خواست آمريكا براي برقراري و عادي‌سازي روابط با ايران ارايه شد و هم‌چنين از ايران به آمريكا، گفت : همان طور كه مي‌دانيد از مهمترين نقاط توافق دو جانبه براي برگزاري اين گفت و گو آن بود كه محور اصلي اين گفت وگو بر مسايل داخلي عراق متمركز باشد. بنابراين هيچ گونه گفت و گويي در اين زمينه كه بتواند گوياي ارايه‌ي يك پيام باشد انجام نگرفت.
كروكر همچنين در پاسخ به سوال ديگري مبني بر آن كه شما پيش از اين گفت و گو اعلام كرده‌ بوديد كه درباره‌ي فعاليت‌هاي ايراني‌ها در عراق و ورود اسلحه از ايران به عراق گفت و گو خواهيد كرد، گفت: هدف اصلي ما آن بود كه در اين زمينه تلاش بيشتري داشته باشيم ودر اين ارتباط سخن بگوييم اما طرف ايراني آمادگي اين موضوع را نداشت همچنين ما آمده‌ بوديم كه بگوييم اين گونه فعاليت‌ها در عراق از سوي ايران نه تنها براي عراق بلكه براي تمامي منطقه خطرناك است.
سفير آمريكا در بغداد همچنين گفت: به هر حال ما نيامده بوديم كه در اين گفت و گو مدارك و اسناد جهت اثبات فعاليت ايراني‌ها در عراق ارايه بدهيم زيرا كه ما مي‌دانيم ايراني‌ها درعراق هستند و فعال مي‌باشند.

دوشنبه 7 خرداد 1386 - 20:01:57

امروز:  دوشنبه 31 تير 1398