توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار آیت‌الله مقتدایی:طلاب پژوهش را جدی بگیرند...
شنبه 16 آبان 1388     آیت‌الله مقتدایی:طلاب پژوهش را جدی بگیرند
اگر طلاب بخواهند مجتهد و مبلغ خوب و موثری باشند، باید تحقیق و پژوهش را جدی بگیرند.
مدیر حوزه‌های علمیه در نخستین اجلاسیه سراسری معاونان و فعالان پژوهشی مدارس علمیه سراسر کشور که در مدرسه معصومیه برگزار شد، اظهار داشت: باید با معرفی جایگاه پژوهش، به طلاب و اساتید، راه تحقیق و پژوهش را برای طلاب نخبه و با استعداد باز کرد و آنان را در این راستا تشویق نمود.

وی به وظایف معاونت پژوهشی حوزه اشاره کرد و افزود: این معاونت باید بطور مستقیم با معاونین پژوهشی مدارس علمیه سراسر کشور در ارتباط باشد و از نزدیک بر نحو اجرا و کیفیت پژوهش‌های طلاب نظارت نماید.

آیت‌الله مقتدایی عنوان کرد: حضور معاونان پژوهشی در مدارس، شناسایی پژوهشگران برتر در مدارس، استعداد سنجی و آموزش مباحث پژوهش از امور مهم در جهت ارتقا و گسترش فرهنگ پژوهش در حوزه است.

مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: باید پژوهشگران را در راستای ارتقای پژوهش‌های ارزشمند و مورد نیاز جامعه راهنمایی کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز رضایت از فعالیت های معاونت پژوهش حوزه علمیه، بیان داشت: این معاونت با جدیت تمام تلاش می کند و هدف ما این است که امر پژوهش در حوزه، تقویت و گسترش یابد.

مدیر حوزه های علمیه در ادامه بیان داشت: نباید امر پژوهش در مدارس متروک و مطرود بماند، بلکه باید طلاب را برای ورود به این عرصه تشویق و ترغیب کرد.

وی افزود: استعداد های زیادی در حوزه نهفته است که باید با راهنمایی و هدایت اساتید، این استعداد ها شکوفا شوند تا پژوهشگرانی موثر و نقش آفرین داشته باشیم.

آیت الله مقتدایی در پایان یادآور شد: اگر بخواهیم طلاب در حوزه به نحوی تربیت شوند که با معارف اهل بیت (ع) آشنا باشند و بتوانند در برابر شبهات بایستند، تحقق این امر در گرو آموزش پژوهش‌محور است.

شنبه 16 آبان 1388 - 08:13:53

امروز:  جمعه 9 خرداد 1399