برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار هویت انقلاب به محوریت نایب امام عصر است...
سه شنبه 20 مرداد 1388     هویت انقلاب به محوریت نایب امام عصر است
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی گفت: انقلاب اسلامی با اسلام و همه آموزه های آن گره خورده است و اسلام را به کارنامه انقلاب اسلامی مورد نقد قرار می دهند.
نایب رییس مجلس در دومین جشنواره بین المللی آخرین منجی گفت: اگر در حقیقت انقلاب بنگریم و واژه های انقلاب اسلامی را مورد تحلیل قرار دهیم، انقلاب اسلامی، چیزی جز فریاد انتظار منجی نیست و به هر میزان که این انقلاب بتواند، ظرفیت های ارزشمند اخلاقی و اعتقادی خود را ارایه دهد و در راه عینیت بخشیدن به آموزه های دینی در مدیریت جامعه انسانی گام بردارد، مکتب انتظار را به دنیای امروز معرفی نموده است.

وی با بیان اینکه هر حرکتی برای حضور موثر نظام در عرصه های مختلف گام بلندی برای اثبات حقانیت اسلام و مکتب انتظار است گفت: هویت این انقلاب، به محوریت نایب امام عصر (عج) تعریف می شود.

حچت الاسلام والمسلمین ابوترابی با تاکید بر اینکه دنیای امروز، موفقیت انقلاب اسلامی را به معنای توفیق اسلامی می داند ابراز داشت: هنور تا نقطه مطلوب، فرسنگ ها فاصله داریم و بیش از پیش باید تلاش کنیم.

وی گفت: رسیدن به مقام حقیقی انتظار، به سهولت به دست نمی آید و باید به قله های رفیع معنویت و انسانیت دست بیابیم.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:کسی می تواند به خوبی در راستای ترویج آموزه های مهدوی گام بردارد که خودش یک منتظر واقعی باشد.

وی ادامه داد: باید با تربیت خویش و توجه به مراقبت های معنوی، خود را به امام زمان (عج) نزدیک کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی بیان داشت: انتظار به معنای تهذیب نفس و معرفت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: موج گرایش به معنویت روز به روز در کشور از عمق، معرفت و توسعه بیشتری برخوردار باشد.

سه شنبه 20 مرداد 1388 - 12:21:06

امروز:  سه شنبه 1 بهمن 1398