برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار حمایت حوزه از گروه‌های جهادی تبلیغی طلاب...
یکشنبه 7 تير 1388     حمایت حوزه از گروه‌های جهادی تبلیغی طلاب
حوزه علمیه، مراکز و نهادهای تبلیغی را مورد حمایت قرار دهد تا خودجوش بودن آنان از دست نرود.
حجت‌الاسلام حسن مرادی مدیر موسسه بلاغ‌المبین گفت: گروه آموزش موسسه برای جلوگیری از مطالب تکراری مبلغان، برنامه‌ریزی و نیازسنجی که از منطقه صورت می‌گیرد ره‌توشه‌ای برای آنان آماده می‌کند.

مدیر موسسه جهادی تبلیغی بلاغ‌المبین افزود: مطالب این ره‌توشه بیشتر به صورت داستان و متناسب با سطح منطقه است که در مساجد و مدارس بیان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: واحد اعزام مبلغ موسسه جهادی- تبلیغی بلاغ‌المبین در ایام تبلیغ، فعال می‌شود و مبلغان را ساماندهی کرده و به مناطق محروم اعزام می‌کند.

این روحانی جهادگر یادآور شد: یک روز قبل از اعزام برای مبلغان دوره آموزشی گذاشته می‌شود تا آنان با فرهنگ، آداب و رسوم منطقه آشنا شوند و نکات تبلیغی به آنها توضیح داده می‌شود و از بزرگان و مدیران حوزه در این دوره آموزشی استفاده می‌شود.

وی بیان داشت: این موسسه هیچ تعهد مالی به مبلغین ندارد و همه آنها بدون چشم‌داشت مالی فعالیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام مرادی گفت: طلابی که از پایه پنجم به بالا باشند می‌توانند در گروه جهادی، تبلیغی حضور داشته باشند.

وی افزود: از طلاب غیر معمم برای فعالیت‌های فرهنگی مختلف مانند، دیوار‌نویسی، تشکیل نمایشگاه فرهنگی، پخش محصولات فرهنگی، مسجدسازی و ساخت خانه عالم استفاده می‌شود.

مدیر موسسه جهادی تبلیغی بلاغ‌المبین ابراز داشت: مناطقی که مبلغان این موسسه در آنجا فعالیت‌دارند از لحاظ ترویج احکام بکر است و هر چه مبلغان بگویند به عنوان دستور دین پذیرفته می‌شود، لذا آنان باید از سطح علمی قوی برخوردارند باشند.

وی با بیان اینکه بعد از ایام تبلیغ، سطح تبلیغی مبلغان توسط سرگروه‌‌ها ارزیابی می‌شود ادامه داد: گروهی از مبلغان موسسه بلاغ‌المبین به نام «سیره شهدا» فعالیت دارند که در روستاها نمایشگاهی از عکس و تصاویر شهدا برپا می‌کنند و مبلغان از طریق «ویدئو پرژکتور» پرده‌خوانی می‌کنند.

حجت‌الاسلام مرادی خاطرنشان کرد: این گروه از مبلغان در غیر ایام تبلیغی به استان‌های مختلف از جمله دانشگاه‌ها رفته و به اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی می‌پردازند.

وی با بیان اینکه به علت عدم توان مالی و حمایت از این موسسه اردوهای تابستانی گروه جهادی- تبلیغی بلاغ‌المبین تعطیل شد، گفت: معاونت تبلیغ حوزه و دفتر تبلیغات اسلامی درصدی از هزینه‌ها را در یکی دو سفر تبلیغی تقبل کرده‌اند، اما این گونه حمایت‌ها کافی نبوده و ما برای هزینه‌‌های ایاب و ذهاب و تهیه ره‌توشه تبلیغی، برای مبلغان با مشکلات جدی روبرو هستیم.

مدیر موسسه جهادی- تبلیغی بلاغ‌المبین افزود: گروه‌های تبلیغی زیادی فعال هستند و حوزه باید آنها را شناسایی و تجربیاتشان را مدون کند و افرادی از این گروه‌ها را در قم آموزش دهد تا بتوانند چندین گروه جهادی- تبلیغی در مناطق محروم تشکیل دهد و مشکلات مسایل فرهنگی حل شود.

وی با بیان اینکه همه دانشگاه‌ها گروه جهادی دارند، اما در حوزه از آن غفلت شده بیان داشت: بهائی‌ها برای ترویج بهائی‌گری وارد روستاهای شیراز شده و در 17 روز متوالی در صبح جمعه برای ارتباط با بچه‌ها برنامه‌ اجرا کرده‌اند که اگر حوزه علمیه شیراز گروه جهادی داشت، در این روستاها فعالیت می‌کرد و هرگز آنان چنین فرصتی را پیدا نمی‌کردند.

حجت‌الاسلام مرادی در پایان اظهار داشت: اگر حوزه در مباحث فرهنگی، فعالیت‌ گروه‌های جهادی- تبلیغی را جدی بگیرد و حمایت ویژه‌ای از آنان داشته باشد، ظرفیت بسیار خوبی برای حل مشکلات فرهنگی است که متاسفانه دشمنان ما در این راه موفق عمل کرده‌اند.

یکشنبه 7 تير 1388 - 07:00:45

امروز:  جمعه 4 بهمن 1398