برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار بهترین وسیله تبلیغ اسلام، تجلی اخلاق در انسان است...
شنبه 30 خرداد 1388     بهترین وسیله تبلیغ اسلام، تجلی اخلاق در انسان است
استاد اسلام‌شناسی دانشگاه‌های برکلی و کالیفرنیا گفت: تجلی اخلاق اسلامی در انسان بهترین وسیله تبلیغ این دین در بین مردم و جوامع است.
پرفسور حامد الگار امروز در مراسمی که از سوی جامعه‌المصطفی‌العالمیه در تجلیل از وی برگزار گردید، افزود: رعایت اخلاق اسلامی و همچنین نهادینه شدن آن در رفتار، گفتار و کردار انسان به مراتب بسیار موثرتر از انتشار کتاب، مقاله و سخنرانی است.

وی ادامه داد: مسلمانان آمریکا و اروپا به این مساله توجه بسیاری دارند و سعی می کنند تا همواره اخلاق اسلامی را رعایت کنند.

پرفسور الگار ارائه الگو و نمونه برای این امر را لازم و ضروری دانست و گفت: باید برای مسلمانان شخصیت های زنده به عنوان الگو معرفی شود تا آنها بتوانند خودشان را با آن افراد قیاس کنند.

وی با اشاره به رساله دکترای خود در سال 1963 میلادی با عنوان نقش روحانیان شیعه در دوره قاجاریه اظهار داشت: این رساله در حال حاضر به صورت کتاب منتشر شده که البته بی اشکال نیست اما سعی شده که حق مطلب در آن نسبت به روحانیت ادا شود.

پرفسور الگار شهید دکتر چمران را عامل آشنایی‌اش با شخصیت حضرت امام خمینی (ره) عنوان کرد و گفت: به واسطه مطالعه چندین ساله خود پیرامون شخصیت سیاسی و اخلاقی حضرت امام خمینی (ره) کتابی را در این خصوص به چاپ خواهم رساند که در آن پیوندی میان افکار آن حضرت با فعالیت های سیاسی شان باشد.

شنبه 30 خرداد 1388 - 06:51:27

امروز:  سه شنبه 1 بهمن 1398