برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار عدم ترجمه منابع شيعي به زبان هاي مختلف عاملي براي ...
یکشنبه 5 آبان 1387     عدم ترجمه منابع شيعي به زبان هاي مختلف عاملي براي مراجعه به منابع وهابي هاست

حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي با اشاره به تحولات صورت گرفته در خاورميانه و تلاش دولت‌هاي زورگو براي خاموش كردن صداي اسلام، امروز را فرصت مناسبي براي رساندن پيام اسلام و شيعه به گوش جهانيان دانست.

حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي از مراجع تقليد، در مراسم افتتاح همايش تشيع از ديدگاه خاورشناسان كه صبح امروز در مدرسه امام خميني(ره) برگزار شد، ضمن اشاره به اين كه انقلاب اسلامي ايران و انقلاب لبنان و تغيير حكومت عراق ذهن خاورشناسان را بيشتر از گذشته متوجه اسلام و شيعه كرده است، امروز را فرصت مناسبي براي شناساندن اسلام به خصوص شيعه دانست.

اين مرجع تقليد افزود: اسلام همه را به عقل، منطق، گفتمان و بحث عقلاني دعوت مي‌كند؛ اما عده‌اي وهابي تكفيري پيدا شده‌اند كه تنها خودشان را مسلمان مي‌دانند و بقيه را كافر و حكم اعدام و ريختن خون و تيغ بر‌گردن نهادن و غارت اموال را ترويج مي‌دهند؛ اينها بيگانه از اسلام هستند، هرچند رسانه‌هاي غربي اين مسائل را پررنگ مي‌كنند كه بگويند اسلام اين است.

استاد خارج فقه حوزه علميه ادامه داد: ما همه خاورشناسان را دعوت مي‌كنيم كه بيايند و در مورد اسلام و تشيع مطالعه كنند، ما حاضريم با شما به بحث بنشينيم، حاضريم در مجالس مختلف گفت‌وگو كنيم، دعوت مي‌كنيم به كشورمان بياييد و ما را به كشورهاي‌تان دعوت كنيد. منطق بگوييم و منطق بشنويم؛ چون دين ما يك آيين جهاني است و اهل منطق؛ پس دليل ندارد از بحث فرار كنيم يا هراسان باشيم.

حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي ادامه داد: خاورشناسان سه دسته‌اند؛ عده‌اي كه حسن نيت دارند و از منابع صحيح ما استفاده مي‌كنند و ما را از زبان خودمان مي‌شناسند نه از زبان دشمنانمان، از اينها بايد استقبال كرد. عده‌اي كه حسن نيت دارند؛ اما منابع شيعي ما در اختيار آنها نيست و بايد بگوييم ما مقصريم كه نتوانستيم منابع خود را به زبان‌هاي مختلف ترجمه و در اختيار كتابخانه‌هاي دنيا به صورت گسترده قرار دهيم، و اينها از منابع وهابي‌ها استفاده مي‌كنند، اينها را بايد ارشاد كنيم و منابع‌مان را در اختيارشان قرار دهيم.

وي در ادامه افزود: گروه سومي هستند كه حسن نيت ندارند اينها دو دسته‌اند؛ عده‌اي هستند كه در خدمت مسائل سياسي‌اند، پروژه‌اي به آنها واگذار مي‌شود و نتيجه آن در راديوهاي آمريكا و انگليس در برنامه ضد شيعه پخش مي‌شود، اينها حقوق بگير و مزدورند و گاهي نام خاورشناس را نيز يدك مي‌كشند و بعضي از آنها تعصب دارند و در خدمت سياست نيستند. تعصب‌هايشان به آنها اجازه نمي‌دهد كه بيايند درباره دين اسلام و تشيع مطالعه كنند، اينها را نمي‌توانيم دعوت كنيم؛ ولي مي‌توانيم افشاگري منطقي در مورد آنها داشته باشيم.

اين مرجع تقليد تصريح كرد: اين گروه‌ها را ما از روي ادبيات حاكم بر آثارشان مي‌توانيم بشناسيم؛ حتي آنهايي كه سعي دارند، خود را با عنوان محقق بي‌طرف مطرح كنند، مي‌توان از اين طريق شناخت.

استاد درس خارج فقه حوزه علميه در پايان تأكيد كرد: بايد گروهي براي شناسايي و تفكيك اين گروه‌ها تشكيل شوند و ببينند اهداف آنها چيست.
خبرگزاری رسا

یکشنبه 5 آبان 1387 - 11:29:22