برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار هیچ کلمه‌ای جز شرک و بدعت از زبان علمای حجاز شنید...
شنبه 27 مهر 1387     هیچ کلمه‌ای جز شرک و بدعت از زبان علمای حجاز شنیده نمی‌شود
کنگره‌ای از علمای مذاهب مختلف اسلامی تشکیل شود و مباحث توحید و شرک را که باعث تفرقه میان مسلمانان شده بطور علمی و جدی مورد بحث قرار دهند.

آیت‌الله العظمی سبحانی در دیدار رییس دانشکده الهیات دانشگاه دمشق و هیأت همراه با بیان اینکه در شرایط کنونی حفظ وحدت اسلامی امری لازم است گفتند: علما باید تعریف دقیقی از شرک و توحید ارایه دهند و هر گونه اختلاف و اتهام به شرک و بدعت را از میان ببریم.
ایشان با اشاره به اینکه وهابیت تعریف دقیق و صحیحی از شرک و توحید ندارد تصریح کردند: باید افکار و عقاید وهابیون را بررسی و مطالعه کنید و اشتباهات آنها را گوشزد کنید.
معظم له افزودند: با بهره‌مندی از قرآن، سنت و عقل سلیم، مباحث شرک و توحید را به درستی مطالعه کنید.
رییس موسسه آموزشی و تحقیقاتی امام صادق (ع) با اشاره به برخورد ناشایست و خشن علمای وهابی با زائران خانه خدا بیان داشتند: از زبان علمای حجاز هیچ‌ کلمه‌ای به جزء شرک و بدعت شنیده نمی‌شود و کسانی را که موافق آنها نباشد را به بدعت و شرک متهم می‌کنند.
ایشان در پایان کتابخانه آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی و آستان قدس رضوی را در بردارنده منابع غنی از معارف دینی و اسلامی بر شمرده و گفتند: بیش از 6000 قرآن خطی از قرون اولیه اسلام در این کتابخانه نگهداری می‌شود که گویای عدم تحریف قرآن تاکنون است.
در ادامه این دیدار، رییس دانشکده الهیات دانشگاه دمشق ضمن خرسندی از حضور در ایران خواستار تعامل علمی بیشتر بین مراکز علمی ایران و سوریه شد.

مرکز خبر حوزه،

شنبه 27 مهر 1387 - 08:48:59