برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار تاکيد رهبر فرزانه انقلاب بر شعار عدالت طلبي و مبا...
سه شنبه 23 مهر 1387     تاکيد رهبر فرزانه انقلاب بر شعار عدالت طلبي و مبارزه با ظلم
در ديدار شخصيت هاي سياسي؛
تاکيد رهبر فرزانه انقلاب بر شعار عدالت طلبي و مبارزه با ظلم
ـ رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار چند نفر از شخصيتهاي سياسي – مذهبي بين المللي، گفتگو و تعامل را عاملي ضروري و مؤثر در رفع ابهامات و دستيابي به تفاهم خواندند و تأکيد کردند: واقعيتهاي تلخ جهان امروز همچون جنگ و گرسنگي و تعرض به حقوق انسانها، در عواملي نظير قدرت طلبي و زياده خواهي ريشه دارد

حضرت آيت الله خامنه اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار چند نفر از شخصيت هاي سياسي ـ مذهبي بين المللي، گفتگو و تعامل را عاملي ضروري و مؤثر در رفع ابهامات و دستيابي به تفاهم خواندند و تأکيد کردند: واقعيت هاي تلخ جهان امروز همچون جنگ و گرسنگي و تعرض به حقوق انسانها، در عواملي نظير قدرت طلبي و زياده خواهي ريشه دارد بنابراين در هر تلاش و حرکتي براي حل مشکلات جهان، بايد شعار عدالت طلبي و مبارزه با ظلم را شاخص اصلي قرار داد.

ايشان گفتگو و تبادل نظر را، کاري بسيار خوب، مهم و لازم دانستند و خاطرنشان کردند: تداوم «ديدار و گفتگو» و بيان متقابل حقايق، يقيناً در ايجاد تفاهم ميان ملتها و دولتها نقش زيادي دارد اما اينگونه اقدامات براي مهار خصلتهاي ناپسند قدرت طلبان جهاني، و پايان بخشيدن به مصائب کنوني بشر، کافي و مؤثر نيست و بايد عوامل ديگري را نيز مد نظر قرار داد.

حضرت آيت الله خامنه اي بي عدالتي و ظلم را ريشه تاريخي مشکلات دردناک جامعه بشري برشمردند و با اشاره به کشتار وحشتناک مردم عراق، افغانستان و فلسطين افزودند: آيا اين فجايع دردناک، به علت سوءتفاهم و عدم درک متقابل صورت مي گيرد و يا در مسائلي همچون زياده خواهي و بي عدالتي ريشه دارد؟

رهبر انقلاب اسلامي، عوامل تاريخي نظير تسلط استعمارِ سخت و خشن غرب بر مناطق مختلف جهان و برخوردهاي تحقيرآميز با مسلمانان و ديگر ملتها را از ديگر علل مشکلات موجود برشمردند و با اشاره به لزوم جبران اينگونه اقدامات افزودند: ما نسل امروز غرب را به علت کارهاي نسل ديروز مقصر نمي دانيم اما مسئولان کنوني قدرتهاي غربي نيز همانند گذشته در پي تسلط بر جهان و پايمال کردن حقوق ملتها هستند.

ايشان به خيرخواهان جامعه بشري و شخصيتهايي که براي حل مشکلات جهان، انگيزه و تلاش حقيقي نشان مي دهند پيشنهاد کردند: ظلم و بي عدالتي را در هر جاي جهان به طور مشخص و صريح محکوم کنند و کار مشکل تشخيص ظالم از غيرظالم را با جديت دنبال نمايند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به ظلم و جنايتي که در حق مردم فلسطين انجام مي شود تأکيد کردند: دعا و نصيحت براي حل مشکلات جهان خوب است اما بدون عدالت طلبي و مقابله با ظلم، هيچ نصيحتي و اقدامي مؤثر نخواهد بود بنابراين عناصري که در کشورهاي مختلف جهان و جامعه بين المللي تأثيرگذارند با ظلم واضح و آشکار جاري در فلسطين و عراق مقابله کنند.

ايشان مبارزه با ظلم را راه صحيح و مؤثر دستيابي به صلح عادلانه دانستند و خاطرنشان کردند: صلح غيرعادلانه، ادامه نخواهد يافت و لازم است ضمن حمايت از شعار صلح، شعار عدالت طلبي و مقابله با ظلم را به طور جدي مطرح و پيگيري کرد.

در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام والمسلمين خاتمي، در سخناني تلاشها و اقداماتي را که به ويژه براي تبيين نقش و تأثير دين در حل مشکلات جهان صورت مي گيرد تشريح کرد.

آقاي گيل بوندِويک نخست وزير سابق و رهبر کليساي پروتستان نروژ نيز ديدار با رهبر معظم انقلاب را مايه افتخار خواند و با اشاره به افزايش تنشها ميان غرب و جهان اسلام گفت: رفتار تحقيرآميز غرب نسبت به مسلمانان و ارائه تصوير مخدوش از اسلام در اين مشکلات مؤثر است و گفتگو و درک متقابل مي تواند سوءتفاهم ها را کاهش دهد.

نخست وزير سابق نروژ همچنين با محکوم کردن حمله امريکا به عراق گفت: پس از 5 سال اشغال عراق، مشخص شده است که هيچ سلاح کشتار جمعي در آن کشور نبوده است.

آقاي صادق المهدي نخست وزير سابق سودان هم با اشاره به ضرورت تغيير سياستهاي غرب در مسائل جهاني و موضوعات مربوط به جهان اسلام گفت: تلاشهايي براي ايجاد تفرقه در دنياي اسلام صورت مي گيرد که بايد با وحدت و اتحاد با آن مقابله کرد.

در ادامه اين ديدار آقاي جورج سامپايو رئيس جمهور سابق پرتغال و نماينده دبيرکل سازمان ملل در گفتگوي فرهنگها گفت: معتقديم ايران قادر است با توجه به تاريخ، ارزشها و اهميت خود، نقش کليدي در درک عميق ملتها و دولتها از يکديگر و ساختن دنيايي بهتر ايفا کند.

آقاي سامپايو با محکوم کردن حمله امريکا به عراق گفت: رهنمود جنابعالي درباره مبارزه با ظلم، کاملاً صحيح و مؤثر است.

آقاي جان برايسون چين، رهبر مسيحيان پروتستان امريکا نيز با اشاره به سفرهاي قبلي خود به ايران گفت: به مردم ايران عشق مي ورزم و آنها را همچون خانواده خود مي دانم.

آقاي برايسون چين افزود: قدرت دين مسيح و اسلام بيشتر از مشکلات موجود است و مسائل جهان امروز با اتکاي به دين قابل حل است.

رهبر مسيحيان پروتستان امريکا افزود: رهبران ديني امريکا و جهان بارها مخالفت خود را با حمله به عراق اعلام کردند اما امريکا و انگليس بي توجه به خواست ملتها و رهبران مذهبي، عراق را اشغال کردند.

آقاي رومانو پرودي نخست وزير سابق ايتاليا هم در اين ديدار به نقش بسيار مهم ايران در منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: جمهوري اسلامي ايران اين قدرت را دارد که آينده منطقه را به نحو مثبت و سازنده متحول کند.

خبرگزاری رسا //www.rasanews.com

سه شنبه 23 مهر 1387 - 17:23:36