برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار فلسطين مساله محوري جهان اسلام است...
پنجشنبه 4 مهر 1387     فلسطين مساله محوري جهان اسلام است
حضرت آيت الله نوري همداني با انتشار اطلاعيه‌اي ضمن دعوت از همه آزادي‌خواهان جهان براي شركت در راهپيمايي روز قدس، فلسطين را قلب تپنده همه مسلمانان جهان خواند.

حضرت آيت الله حسين نوري همداني، از مراجع تقليد با انتشار اطلاعيه‌اي در آستانه روز قدس، حضور پرشور مردم در اين حركت ضد استكباري را خواستار شد.

در بخشي از اين اطلاعيه آمده است: «سرزمين فلسطين را خداوند متعال در قرآن مجيد نقطه‌اي پربركت و بقعه‌اي مبارك خواند و حضرت محمد مصطفي(ص) در شب معراج سفر آسماني خود را از مسجد اقصي آغاز كرد. اين مسجد قبله گاه اوليه مسلمانان جهان است و از آغاز طلوع خورشيد اسلام در آغوش مسلمانان قرار داشت تا اين كه بعد از جنگ جهاني اول استعمار پير اين مركز را از آغوش مسلمانان جدا كرد و مركز صهيونيستي قرار داد و از آن روز تاكنون تمام قواي استكباري از اين مركز، توطئه و تخريب عليه اسلام و مسلمين پشتيباني كردند.»

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: « فلسطين مساله محوري جهان اسلام و قلب تپنده همه مسلمانان جهان است. بنيانگذار نهضت اسلامي، امام(ره) رهايي فلسطين از چنگال صهيونيست‌ها را از اهداف مهم مسلمانان جهان قلمداد و در اين رابطه روز جمعه را روز قدس اعلام كردند. لذا اميد است ملت مسلمان ايران و آزادي‌خواهان جهان روز جمعه با قدم‌هاي استوار و مشت‌هاي گره كرده، خروش و فرياد خود را به گوش جهانيان برسانند و با حركت به سوي نماز جمعه و با جمعيت ميليوني، خروش، فرياد و انزجار خود را به جهانيان اعلام نمايند.»

خبرگزاري رسا،

پنجشنبه 4 مهر 1387 - 00:17:36