برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار طرح تشكيل كميته قرآن، آموزش و تحقيقات حوزوی تصويب...
شنبه 12 مرداد 1387     طرح تشكيل كميته قرآن، آموزش و تحقيقات حوزوی تصويب شد

علی عباسپور تهرانی، رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم
گروه فعاليت‌های قرآنی: رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم از تصويب طرح تشكيل كميته قرآن، آموزش و تحقيقات حوزوی در اين كميسيون خبر داد.

«علی عباسپور تهرانی»، رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان رضوی، گفت: اين كميته كه با تلاش اعضای فراكسيون قرآن و عترت كميسيون آموزشی و تحقيقات مجلس هشتم تشكيل می‌شود، گسترش آموزش و تحقيقات قرآنی را با هدف پيوند تحقيقات حوزوی و دانشگاهی دنبال می‌كند.

وی تشكيل اين كميته را حركتی در راستای پيوند تحقيقات علوم انسانی در حوزه تحقيقات علمی و دانشگاهی دانست و گفت: اين حركت، احيا و گسترش اين تفكر كه قرآن بخشی از زندگی شود را بيش از پيش تقويت می‌كند.

نماينده مردم تهران در مجلس هشتم، قرآن را بهترين كتاب در كل تاريخ بشريت دانست و افزود: اوج تطبيق قرآن با واقعيت، در جامعه اسلامی پيامبر اكرم (ص) به تصوير كشيده شد، كه جامعه‌ای كاملا قرآنی بود.

«عباسپور» با اشاره به آياتی از قرآن كريم كه مسلمانان را به دوری از دوستی و پيمان با كفار و دشمنان اسلام امر می‌كند، خاطر نشان كرد: متأسفانه در بسياری از كشورهای اسلامی با قرآن برخورد ظاهری شده و به جای عمل به دستورات آن، زندگی و بقای خود را در دوستی با دشمنان قسم خورده اسلام می‌بينند.

رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم:
وی نمونه‌ای از عملگرايی جامعه اسلامی‌مان نسبت به قرآن كريم را پايداری در زمان جنگ تحميلی دانست و تأكيد كرد: نتيجه اين عمل‌گرايی تحقق وعده‌ای بود كه خداوند به استقامت كنندگان در راهش داده است.

عباسپور تهرانی، ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی كه گاهی در كشور با آن مواجهيم را معلول عمل نكردن به مفاهيم قرآنی و مهجوريت قرآن دانست و گفت: ناهنجاری‌های موجود در عرصه اقتصادی كشور مصداقی از عمل نكردن به دستورات اسلام و پياده كردن اقتصاد اسلامی است.

رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم برگزاری مسابقات دينی، مذهبی و قرآنی را در صورت بهره‌گيری از كارشناسان علمی، روانشناسی و آشنا به علوم قرآنی در مرحله برنامه‌ريزی و اجرا لازم دانست و هشدار داد: در غير اينصورت قرآن آنطور كه شايسته است بين اقشار مختلف جامعه نفوذ نخواهد كرد و در آينده افرادی به اين مسابقات روی خواهند آورد كه در شركت در مسابقات و كسب جوايز، حرفه‌ای شده‌اند.

رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس هشتم در پايان به سوابق درخشان مجلس شورای اسلامی در عرصه قرآنی كشور اشاره كرد و گفت: در دوره چهارم مجلس، قانون اعطای مدرك كارشناسی به حافظان قرآن كريم تصويب شد، در شورای عالی فرهنگی انقلاب اسلامی تخصيص امتيازات به برگزيدگان مسابقات سراسری و بين‌المللی قرآن مطرح شد و در دوره هفتم مجلس نيز فراكسيون قرآن و عترت آغاز به كار كرد.

منبع :ايکنا

شنبه 12 مرداد 1387 - 21:41:36