برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار وجود فقها در جامعه عامل خنثي شدن دسيسه هاي دشمن اس...
پنجشنبه 10 مرداد 1387     وجود فقها در جامعه عامل خنثي شدن دسيسه هاي دشمن است
حضرت آيت الله نوري همداني در جمع برخي از افسران سپاه و دانشجويان کشور گفت: امروز دشمنان از راه هاي نوين و تکنولوژي هاي روز به عرصه مبارزه با اسلام وارد شده اند و جوانان بايد با روحيه انقلابي و از خودگذشتگي در برابر مستکبرين جهان ايستادگي کنند.

حضرت آيت الله حسين نوري همداني، از مراجع تقليد، امروز در ديدار جمعي از افسران نيروي زميني سپاه و دانشجويان دانشگاه آزاد بناب با اشاره به عيد سعيد مبعث، آن را بزگترين روز تاريخ خلقت بشر عنوان کرد و گفت: اولين و مهمترين اقدام پيامبر پس از بعثت، تشکيل يک امت اسلامي در محيط مملو از تبعيض و اختلافات نژادي، قومي و قبيله اي بود.

وي در ادامه افزود: در مکتب اسلام، فضايلي همچون تقوا، علم و جهاد ارزش است و مسلمانان بايستي با کنار گذاشتن اختلافات جزيي، در پرتو وحدت به دنبال تعالي فردي و اجتماعي باشند.

مدرس خارج فقه حوزه علميه قم، تسخير دل ها را دومين ويژگي پيامبر اکرم(ص) دانست و خاطر نشان کرد: انبياي الهي بر خلاف قوانين بشري که با عمل مردم سر و کار دارند، به دنبال به دست آوردن قلوب انسان ها هستند.

حضرت آيت الله نوري همداني، جوانان را به تحصيل ايمان و عقيده توصيه کرد و گفت: مکتب هاي نظري غربي همگي به دنبال مبارزه با ايمان و عقيده مردم بوده اند و جوانان بايستي اصول و مباني فکري و عقيدتي خود را تقويت کنند تا در ورطه انحرافات قرار نگيرند.

اين مرجع تقليد تصريح کرد: قرآن که عاليترين معجزه پيامبر اکرم(ص) است، تا قيامت بدون انحراف و بي بديل خواهد ماند و وجود انبياي الهي ديگر اديان نيز در قرآن ثابت مي شود.

وي با بيان اينکه علت عقب ماندگي مسلمانان، به دليل وجود سردمداران نالايق و بي تدبير بوده است، اظهار داشت: پس از پيامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع)، نايب امام و قائم مقام ايشان که داراي شرايط خاصي همچون عدالت، فقاهت، تدبير و شجاعت است بايد در رأس امور باشد.

حضرت آيت الله نوري همداني در ادامه، وجود علما و فقهاي اسلام در جامعه را بسيار حياتي دانست و گفت: بايد افرادي شجاع، پايدار و بصير در جامعه باشند تا بتوانند در برابر توطئه هاي دشمن ايستادگي کرده و جامعه اسلامي را حفظ کنند.

استاد سطوح عالي حوزه علميه قم تأکيد کرد: امروز دشمنان از راه هاي نوين و تکنولوژي هاي روز به عرصه مبارزه با اسلام وارد شده اند و جوانان بايد با روحيه انقلابي و از خودگذشتگي در برابر مستکبرين جهان ايستادگي کنند.

خبرگزاری رسا //

پنجشنبه 10 مرداد 1387 - 17:21:23