برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاري کارگاه هاي مهارت هاي عمومي تدريس در کوثر...
سه شنبه 8 مرداد 1387     برگزاري کارگاه هاي مهارت هاي عمومي تدريس در کوثر

به منظور ارتقاي علمي و مهارتي اساتيد مدارس علميه خواهران، طرح کارگاه آموزشي«روش مهارتهاي تدريس» در هفت منطقه از مناطق نه گانه حوزه هاي علميه خواهران اجرا مي شود.
مدير اساتيد حوزه هاي علميه خواهرن ضمن اعلام اين خبر گفت اين دوره ها که به منظور ارتقاي علمي و مهارتي اساتيد مدارس علميه خواهران سراسر کشور برگزار مي‌شود، از اول مرداد ماه آغاز شده و اواخر مرداد ماه به پايان مي رسد. که تمامي اساتيد مدارس در دوره هاي مزبور شرکت مي کنند.
وي در تشريح پراکندگي اين دوره ها در مدارس سراسر کشور گفت: دوره عمومي مهارت هاي تدريس هم اکنون در استانهاي خوزستان، تهران در حال اجراست و طبق برنامه ريزي صورت گرفته در مناطق3 ، 5، 6، 7 يعني استان هاي فارس، گلستان، مازندران، قزوين و هرمزگان تا پايان مرداد ماه اجرا مي شود.
سرکارخانم طالبي در تو ضيح محتواي مباحث مطروحه در اين دوره ها گفت: مباحثي که در اين دوره ها مطرح مي‌شود، مطابق با سرفصل هاي مصوبي است که در کميته مهارتي متشکل از اساتيد برجسته به تصويب رسيده است.
ايشان خاطر نشان کرد که در دوره هاي مزبور مهارت هاي عمومي تدريس ارائه مي شود که در آينده طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته دوره هاي مهارتهاي علمي تدريس نيز تشکيل خواهد شد که در آن جا مهارت هاي علمي تدريس متناسب با درس‌ها و گرايش‌هاي مختلف ارائه خواهد شد.

سه شنبه 8 مرداد 1387 - 07:02:39

امروز:  دوشنبه 27 خرداد 1398