برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار آيت الله مكارم شيرازي:مبلغان به شبهات پاسخ منطقي ...
شنبه 25 خرداد 1387     آيت الله مكارم شيرازي:مبلغان به شبهات پاسخ منطقي و قوي دهند
حضرت آيت الله مكارم شيرازي تصريح كرد: مبلغان با بررسي شبهات و با مطالعه كتاب هاي معتبر بايد بتوانند جواب منطقي و مناسبي به اين شبهات دهند.
حضرت آيت الله ناصر مكارم شيرازي از مراجع تقليد،23 خردادماه، در ديدار اعضاي مبلغان مناطق مرزي كشور كه در جمعيت تعاون اسلامي مدارس رستگاران مناطق محروم و مرزي به تبليغ مي‌پردازند، تبليغ را بسيار با اهميت برشمرد و افزود: مبلغان وظيفه سنگيني بر عهده دارند و بايد تلاش‌کنند تا اين مسؤوليت را به خوبي انجام دهند.
وي با بيان اين كه قرآن كريم مهم‌ترين هدف از بعثت انبيا را تبليغ و رساندن پيام الهي ذكر كرده است، خاطر نشان كرد: هم‌اينك مهم‌ترين هدف شما مبلغان تعليم و تربيت جوانان است و بايد بدانيد كه تبليغ ما با انبيا كه در سخت ترين شرايط به سر مي‌بردند متفاوت است و در حال حاضر تمام فرصت‌ها و امكانات لازم فراهم شده است و مي‌توان اين اين فرصت‌ها بهره گرفت.
حضرت آيت الله مكارم شيرازي، مهم‌ترين مسأله در تبليغ را برخوردهاي عاطفي دانست و افزود: در حال حاضر هشتاد درصد كار تبليغي برخورد عاطفي است، براي اين كه ما مبلغان مي‌توانيم با مهرباني و محبت، به خوبي دين اسلام را معرفي كنيم كه تأثير آن در ميان مردم دوچندان است.
استاد سطح عالي حوزه علميه قم تبليغ در مناطق مرزي را بسيار حساس خواند و تأكيد كرد: مبلغاني كه در مناطق مرزي به تبليغ مي‌پردازند حساسيت‌ها را دريابند و بدانند كه برخي در اين مناطق به دنبال شبهه‌افكني و اختلاف اندازي هستند.
اين مرجع تقليد با اشاره به پيشرفت مكتب اسلام و تشيع در جهان، تصريح كرد: دشمنان از پيشرفت اسلام در جهان به هراس افتاده و براي مبارزه با آن از ترفند ايجاد و القاي شبهه در دين و در ميان جوانان استفاده مي‌كنند.
وي ادامه داد: بنابر اين مي‌طلبد كه شما دست‌ اندر‌كاران عرصه تعليم و تربيت با اين شبهات آشنا بوده و با مطالعه كتاب هاي معتبر بتوانيد جواب منطقي و مناسبي به اين شبهات دهيد.

منبع: رسا نيوز

شنبه 25 خرداد 1387 - 08:19:25