برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار آيت الله مكارم شيرازي خواستار شد؛مسوولان با مدعي...
شنبه 25 خرداد 1387     آيت الله مكارم شيرازي خواستار شد؛مسوولان با مدعيان دروغين مهدويت برخورد كنند
حضرت آيت الله مكارم شيرازي تصريح كرد: هر چه به زمان ظهور نزديك مي‌شويم، بايد شتاب بيشتر براي معرفي حضرت صاحب الامر(عج) داشته باشيم.
حضرت آيت الله ناصر مكارم شيرازي از مراجع تقليد، 22 خردادماه، در ديدار مسؤولان پژوهشكده مهدويت گفت: هر چه به زمان ظهور نزديك مي‌شويم، بايد شتاب بيشتري براي معرفي حضرت صاحب الامر(عج) داشته باشيم.
وي ادامه داد: در عصر حاضر برخي تصور مي‌كنند كه هر چه جهان پر از ظلم شود، زمينه ظهور فراهم مي‌شود؛ در حالي که سخت در اشتباهند و ما با امر به معروف و نهي از منكر مانع مفاسد شويم.
اين مرجع تقليد تصريح كرد: در قرآن كريم بسيار تأكيد شده است كه بايد بندگان صالح را تربيت كرد تا اين افراد از ياران حضرت صاحب الامر(عج) باشند و زمينه ظهور بيشتر فراهم گردد.
وي مخالفان مهدويت را دشمنان داخلي و خارجي دانست و افزود: گروه مخالفان مهدويت كه جزء دشمنان خارجي شناخته مي‌شوند، بر اين باورند كه حضرت مهدي(عج) در شيعيان اميد پرور است و آن‌ها را به آينده اي روشن، اميدوار مي‌كند و بايد با شبهه افكني، اين عقيده را از آن‌ها گرفت تا بتوانيم بر آن‌ها مسلط شويم.
حضرت آيت الله مكارم شيرازي ابراز داشت: عده‌اي در داخل به دنبال اين هستند كه پايه‌هاي عظيم جهاني مهدويت را با ادعاهاي كاذب خود سست و بي‌اساس كنند و همچنين مدعي ارتباط با امام زمان‌(عج) و نماينده خاص ايشان را دارند و عملاً اعتقادات مهدويت را زير سؤال مي‌برند.
وي در ادامه تصريح كرد: مدعيان كاذب مهدويت در كشور شناسايي و به وسيله مسؤولان در ريشه خاموش شوند؛ زيرا اگر اين افراد در كشور بال و پر بگيرند،‌ نمي‌توان به راحتي مانع فعاليت آن‌ها شد.
اين مرجع تقليد با اشاره به برخي خرافات در ميان مردم افزود: بايد روايات و احاديث ضعيف در برخي كتاب ها پالايش شوند تا دشمنان از طريق احاديث ضعيف فرهنگ مهدويت را مورد حمله قرار ندهند و دست آن‌ها از اين ادعاها خالي بماند.
وي در پايان تأكيد كرد: فرهنگ مهدويت بسيار قوي و غني است و هرگز نبايد اين فرهنگ غني با برخي احاديث و روايات ضعيف مورد هجمه دشمنان قرار گيرد و نقاط آسيب پذير را بررسي کرده و براي رفع آن تلاش شود.

منبع:رسا نيوز

شنبه 25 خرداد 1387 - 08:13:52