برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار فعالیت بیش از 5 هزار مبلغ خواهردر کشور...
جمعه 24 خرداد 1387     فعالیت بیش از 5 هزار مبلغ خواهردر کشور
معاون فرهنگی حوزه‌های خواهران خبر داد
معاون فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌ های مدیریت تبلیغ این معاونت پرداخت.
حجت‌الاسلام قندی با اشاره به فعالیت سه مدیریت پرورشی، تبلیغ و تربیتی در معاونت فرهنگی، تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران اظهار داشت: یکی از اهداف جدی حوزه‌های علمیه، تبلیغ یعنی رساندن پیام دین به مردم است و مدیریت تبلیغ وظیفه شناسایی مبلغین، پشتیبانی‌های علمی و فراهم آوردن زمینه کار تبلیغی آنها را عهده‌دار است.

حجت‌الاسلام قندی، تربیت مبلغ را از دیگر وظایف مدیریت تبلیغ برشمرد و افزود: برای آشنایی طلاب با مهارت‌های لازم جهت حضور مؤثر در عرصه‌های مختلف تبلیغی همچون خطابه، نویسندگی و وبلاگ‌نویسی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 5 هزار مبلغ خواهرگفت: اینها در محافل مذهبی، مراکز آموزشی و ارگان‌های مختص بانوان به فعالیت تبلیغی می‌پردازند.

حجت‌الاسلام قندی گفت: به دنبال گفتگوهای مشترک با سازمان تبلیغات اسلامی هستیم تا فعالیت‌های مشترکی را در عرصه تبلیغ آغاز کنیم.

معاون فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به نیاز سنجی تبلیغی در مدارس علمیه گفت: تاکنون دوره‌های آموزشی تخصصی در مناطق و شهرهای مختلف همچون اصفهان، قم، تهران و کرمان با عنوان «فیض نور» برگزار کرده‌ایم که طلاب در آن با شبهات جدید، مباحث مهدویت و دیگر موضوعات مورد نیاز آشنا شده‌اند.

وی به اجرای طرح تجهیز کتابخانه‌ها به عنوان پشتوانه فعالیت‌های پژوهشی و تبلیغی طلاب اشاره کرد و گفت: فهرستی از کتاب‌های مورد نیاز در مدارس علمیه تهیه کرده‌ایم و هر مدرسه‌ای که دارای این کتاب‌ها باشد به اصطلاح دارای کتابخانه پاسخگوست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قندی افزود: هم اکنون 40 کتابخانه پاسخگو در مدارس علمیه سراسر کشور موجود است که با اجرای طرح تجهیز، کتاب‌ها براساس اولویت به مدارس علمیه داده خواهد شد.

جمعه 24 خرداد 1387 - 18:04:00

امروز:  یکشنبه 24 آذر 1398