برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار نشست نقد وهابیت...
جمعه 24 خرداد 1387     نشست نقد وهابیت

نشست علمی نقد دیدگاه وهابیت با حضور اندیشمندان، طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی (حجتیه) برگزار شد

در این نشست عصام العماد یکی از مستبصرین به تبیین نقش تفکر و شخصیت حضرت زهرا (س) در زمان معاصر در بیداری و هدایت جامعه اهل سنت و وهابیت اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا (س) در گسترش تفکر اهل بیت(ع) در میان غیر شیعه بویژه در قرن 20 و 21 بسیار موثر بوده است.
وی افزود: اگر ما علل گسترش اندیشه شیعه را در طول تاریخ مطالعه کنیم و به صورت علمی این پدیده را بررسی نماییم در می یابیم که حضرت زهرا (س) نقش مهمی درگرایش مردم به شیعه داشته اند.
این اندیشمند علوم دینی با اشاره به وقایع صدر سلام و خلافت بعد ازحضرت رسول اکرم (ص) بیان داشت: حکومت های قرون اولیه اسلام مخالف مطرح کردن مباحث مطرح شده میان حضرت زهرا (س) و خلیفه اول بودند، زیرا افشا آن مباحث، خلافت خلیفه اول را زیر سوال می برد.
وی افزود: بعد از فروپاشی قدرت خلفا یک دوره تحول در جهان اسلام ایجاد شد و کتابهای متعددی پیرامون خلافت بعد از پیامبر نوشته شد و انقلاب اطلاع رسانی به جامعه اسلامی شکل گرفت.
عصام العماد ادامه داد: اولین شخصیتی که پیرامون حضرت زهرا (س) کتاب نوشت فخر رازی بود.
وی با بیان فرازهایی از مباحث مطرح شده در اثبات حقانیت حضرت زهرا (س) تصریح کرد: این که به حضرت زهرا می گویند پیامبران برای فرزندان خود ارث نمی گذارند را هیچ انسان عاقلی نمی پذیرد.

منبع: مرکز خبر حوزه،

جمعه 24 خرداد 1387 - 01:22:22