برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار چهار هزار سایت وهابی علیه شیعه فعالیت می کند...
جمعه 24 خرداد 1387     چهار هزار سایت وهابی علیه شیعه فعالیت می کند
آیت الله العظمی سبحانی گفتند: هم اکنون بیش از 4 هزار سایت متعلق به وهابیت فعال هستند و دانش پژوهان این فرقه نوعاَ پایان نامه های خود را برای محکوم کردن عقاید شیعه می نویسند.

معظم له در دیدار مدیران و مسئولان شبکه جهانی کوثر با اشاره به هجوم گسترده فرهنگی و اعتقادی دشمنان بویژه وهابیت به مرزهای عقیدتی شیعه گفتند: دشمنان ازعقاید شیعه و مبانی مستحکم شیعی می ترسند و سعی می‌کنند آن را از بین ببرند.
معظم له با تأکید بر رسالت و وظیفه سنگین شبکه جهانی کوثر در آگاهی بخشی نسبت به معارف غنی شیعه و پاسخ گویی به شبهات دشمنان بیان داشتند: شما مسئولان این شبکه باید شبهات را مطرح کنید و از کسانی که در این راه راسخ قدم اند دعوت کنید و از دعوت کسانی که توان پاسخگویی ندارند برحذر باشید.
ایشان در ادامه یادآور شدند: در پخش برنامه ها باید سیاست داخلی و خارجی را در نظر گرفت، زیرا کار رسانه ای بسیار ظریف و مشکل است.
رییس موسسه آموزشی تحقیقاتی امام صادق (ع) با تأکید بر معرفی شایسته و حقیقی اهل بیت (ع) به جهانیان بیان داشتند: فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اهل بیت (ع) را منعکس کنید، آنان کارهای فرهنگی و اقتصادی می‌کردند و نباید به صورت یک انسان منزوی معرفی شوند.
معظم له توجه به تاریخ و قصص علما را در ساخت برنامه های شبکه جهانی کوثر در شناخت معارف شیعی بسیار موثر دانسته و گفتند: قصص علما منتشر شود، ولی نه قصص خرافی بلکه عالمان راستینی که از ابتدای تاریخ اسلام حضور داشته اند تا مردم بدانند که علما شیعه ریشه در تاریخ دارند.
در ابتدای این دیدار مدیر شبکه جهانی الکوثر با ارائه گزارشی از فعالیتهای این شبکه گفت: شبکه الکوثر هم اکنون 19 ساعت درشبانه روز در سه بخش آفریقا، اروپا و خاورمیانه برنامه پخش می‌کند.
وی افزود: تلاش می کنیم معارف اهل بیت را گسترش دهیم و مباحث سیاسی را کمتر مورد بحث قرار دهیم.

مرکز خبر حوزه،

جمعه 24 خرداد 1387 - 01:09:41