برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار حجت‌الاسلام و المسلمين فاضل لنکراني:تقرير نويسي ...
سه شنبه 21 خرداد 1387     حجت‌الاسلام و المسلمين فاضل لنکراني:تقرير نويسي در حوزه علميه رو به ضعف است
حجت الاسلام و المسلمين محمد جواد فاضل لنکراني در همايش «بررسي شيوه استنباط و نوآوري‌هاي فقهي حضرت آيت‌الله فاضل لنکراني(ره)» گفت: وقتي حضرت آيت‌الله فاضل لنکراني تدريس مي‌کرد، گويا حضرت آيت‌الله بروجردي و حضرت امام خميني(ره) به تدريس مسائل فقهي و اصولي مي‌پردازند.
حجت‌الاسلام والمسلمين محمدجواد فاضل لنکراني، يادگار حضرت آيت الله فاضل لنكراني(ره)، در همايش «بررسي شيوه استنباط و نوآوري‌هاي فقهي حضرت آيت‌الله فاضل لنکراني» که بيستم خردادماه در مرکز همايش‌هاي دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد، گفت: در طول تاريخ اجتهاد بزرگاني ظهور يافته و آرايي را ابداع کرده‌اند و اين آرا توسط بزرگاني ديگر تحکيم شده ‌است.
وي در ادامه افزود: بعد از شيخ طوسي، مرحوم محقق و علامه سبک فقهي آن مرجع تقليد را تحکيم کرده‌اند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به ويژگي‌هاي فقهي والد راحل خود تصريح كرد: بايستي کنکاشي در آرا و انديشه‌هاي آن مرجع تقليد صورت گيرد تا آثار ايشان حفظ شود.
وي تقريرنويسي را يکي از شيوه‌هاي حفظ آثار صاحبان انديشه خواند و اظهار داشت: متأسفانه تقريرنويسي در حوزه علميه رو به ضعف است و کسي مي‌تواند تقرير بنويسد که عمق انديشه‌هاي استاد را دريافته باشد.
حجت الاسلام والمسلمين فاضل لنکراني ابراز داشت: والد راحل به بنده مي‌گفت که من سر درس چيزي نمي‌نوشتم؛ اما در آخر شب پس از تأمل، گفته‌هاي استاد را به رشته تحرير درمي‌‌آوردم.
وي در ادامه تأکيد کرد: حوزه علميه بايستي به سوي تقريرنويسي برود؛ چون شکل‌گيري علمي حضرت آيت الله فاضل لنکراني(ره) از تقريرنويسي آغاز شده است.
حجت‌الاسلام و المسلمين فاضل لنکراني گفت: تقريرات بحث نماز حضرت آيت‌الله فاضل لنکراني(ره) از مرحوم حضرت آيت‌الله بروجردي(ره) به گونه‌اي بود که به تأييد کامل آن مرجع عاليقدر جهان اسلام رسيد.
استاد دروس خارج حوزه علميه گفت: قوي‌ترين درس خارج در سي، چهل سال اخير، مربوط به درس ايشان بود؛ به گونه‌اي که گويا حضرت آيت‌الله بروجردي و حضرت امام خميني(ره) به تبيين و تدريس مسائل فقهي و اصولي مي‌پردازند.
عضو جامعه مدرسّين حوزه علميه قم انتقال ميراث فقهي بزرگان به عصر بعد را ضروري شمرد و افزود: هر زمان که اين ويژگي در حوزه علميه تضعيف شده، حوزه به سمت اخباري‌گري رفته است.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد که حوزه علميه با تشکيل گروه‌هاي علمي، ابداعات فقهي و اصولي آن مرجع تقليد را استخراج و دقيق‌تر بيان کند.

منبع: رسا نيوز

سه شنبه 21 خرداد 1387 - 12:29:45