برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار آيت الله سبحاني:حوزه‌هاي علميه به مسايل روز توجه ...
سه شنبه 21 خرداد 1387     آيت الله سبحاني:حوزه‌هاي علميه به مسايل روز توجه بيشتري كنند
آيت الله سبحاني از بيان مستندات ضعيف در منبرهاي حسيني از سوي مبلغان انتقاد کرد و گفت: کاري بالاتر از تبليغ براي حوزه هاي علميه نيست.
آيت‌الله جعفر سبحاني، از اساتيد سطح عالي حوزه علميه قم، بيستم خردادماه، در ديدار اعضاي برگزار کننده دومين همايش برترين‌هاي تبليغ، با اشاره به اهميت تبليغ گفت: تربيت مبلغ از وظايف حوزه هاي علميه است.
وي با تأکيد بر توجه بيشتر به ويژگي هاي تبليغ و مبلغ خاطر نشان کرد: بقاي اسلام براساس تربيت مبلغان قوي است که بتوانند با آموزش شيوه هاي مختلف در عرصه هاي گوناگون به تبليغ دين مبين اسلام بپردازند.
آيت الله سبحاني با توجه به فرمايش امام راحل در امر تبليغ افزود: کاري بالاتر از تبليغ براي حوزه هاي علميه نيست و به اين امر، قرآن کريم سفارش هاي فراواني کرده است که بايد زاويه هاي مختلف تبليغ را مورد توجه قرار داد.
وي با انتقاد از برخي مستندات ضعيف در منبرهاي حسيني ابراز داشت: بايد منبرهاي حسيني از مستحکمات مانند کتاب، سنت و دانش هاي امروزي بهره گيرد؛ زيرا گاهي برخي مطالب مانند بيان رؤياها و خواب افراد كه در منبرها نقل مي کنند، اين نقل ها نمي تواند مستندات قوي به شمار آيد؛ گرچه برخي از خواب ها، وحي است، ولي نبايد مطالبي را بيان کنيم که به عنوان دسيسه براي دشمنان قرار گيرد.
اين استاد سطح عالي حوزه علميه قم با تأکيد بر بهره گيري از دانش هاي روز براي تبليغ دين اسلام گفت: مبلغان بايد در عصر حاضر آگاه به زمان و مسائل روز باشند، ميان سخنان خود هماهنگي ايجاد‍ و از پراکندگي پرهيز کنند.
وي با اشاره به اهميت تبليغ در دين اسلام تصريح کرد: تبليغ نيازمند برنامه ويژه اي است که حوزه هاي علميه بايد به آن بپردازند و تنها با کتاب هاي مانند رسائل و مکاسب نمي توان اين امر را پويا کنيم؛ بلکه بايد با برنامه ريزي قوي به آن بپردازيم.
آيت الله سبحاني ادامه داد: مبلغان جوان بايد حافظ قرآن و حديث باشند؛ زيرا از با اهميت ترين مسائل در امر تبليغ قرآن و حديث به شمار مي‌آيد، وقتي اين دو را مبلغ داشت مي تواند به مستندات قوي تکيه کند.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به سخنان سروش اظهار داشت: مبلغان بايد با قرائت هاي مختلف آگاه باشند و با تسلط به مسائل روز و مقتضيات زمان و مکان سخن گويند؛ ولي متأسفانه حوزه‌هاي علميه نسبت به اين مسائل کم توجه هستند.
رييس مؤسسه آموزشي ـ تحقيقاتي امام صادق(ع) ياد آور شد: دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم افراد نخبه و داراي استعداد تبليغ را شناسايي کند و بداند افرادي که توانايي تبليغ را ندارند، مي‌توانند در امور ديگر فعاليت کنند.
استاد سطح عالي حوزه علميه قم در پايان تصريح کرد: بايد الگوهاي شايسته‌اي را براي مبلغان شناسايي و به آن‌ها معرفي کنيم و همچنين ويژگي هاي مبلغ را گردآوري و تدريس کرد.

منبع:رسا نيوز

سه شنبه 21 خرداد 1387 - 12:23:49