برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار الازهر نسبت به پيامدهاي توهين غرب به مقدسات هشدار...
سه شنبه 21 اسفند 1386     الازهر نسبت به پيامدهاي توهين غرب به مقدسات هشدار داد
شيخ الازهر مصر نسبت به پيامدهاي توهين به اسلام هشدار داد و خواستار جلوگيري دولت هلند از پخش فيلم موهن به قرآن كريم و پيامبر خدا (ص) شد.
به گزارش خبرگزاري رسا، دكتر محمد سيدطنطاوي رييس دانشگاه الازهر مصر با اعتراض به گسترش حملات برنامه‌ريزي شده عليه اسلام اظهار داشت: با كساني كه درصدد توهين به مقدسات اسلام هستند بايد به شكل قاطع برخورد كرد.

وي نسبت به پيامدهاي توهين به اسلام هشدار داد و افزود: مقدسات اسلام براي مسلمانان از اهميت خاصي برخوردار است و هيچ‌كس نبايد به خود جرأت جسارت به اين دين مبين را بدهد.

دكتر محمد سيدطنطاوي خواستار جلوگيري دولت هلند از پخش فيلم موهن عليه قرآن كريم و پيامبر خدا (ص) شد و اظهار داشت: كساني كه درصدد توهين به قرآن و پيامبر اکرم (ص) هستند افرادي نادانند و كشور هلند وظيفه دارد تا از پخش اين فيلم جلوگيري كند.

رييس دانشگاه الازهر از ديدار علماي اسلام با واتيكان بنديكت شانزدهم كه قرار است به زودي انجام گيرد استقبال كرد و گفت:‌ موضع دانشگاه الازهر درباره اين ديدار روشن است و از گفت‌وگو، تفاهم و همزيستي مسالمت‌آميز به شدت استقبال مي‌كنيم.
تبيان

سه شنبه 21 اسفند 1386 - 09:14:56