دومین همایش بین المللی حورا انسیه

طرح «تربیت محقق تفسیر» ویژه طلاب خواهر تهران برگزار شد

تشییع پیکر مطهر ۲۵۰ شهیدگمنام در سراسر کشور

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره09906902707 تماس حاصل نمایید

خانه اخبار دفتر رهبر معظم انقلاب مبلغ فطریه سال ۱۴۰۰ را اعلا...
شنبه 25 ارديبهشت 1400     دفتر رهبر معظم انقلاب مبلغ فطریه سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد
حجت‌الاسلام محمد رضایی مسئول بخش استفتائات دفتر حضرت آیت الله خامنه‌ای، درباره میزان فطریه سال ۱۴۰۰ گفت: امروزه عمده مصارف و قوت غالب مردم جهان، گندم است و زکات فطره برای امسال هر نفر ۲۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: رعایت قوت غالب الزامی ندارد، اما بهتر است برای افرادی که برنج ایرانی مصرف می‌کنند هر نفر حدود ۱۰۰ هزار تومان و برای کسانی که برنج خارجی مصرف می‌کنند هر نفر ۷۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

مسئول بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری اظهار کرد: زمان پرداخت زکات فطره از غروب شب عید تا ظهر روز عید فطر است، اما کسانی که نماز عید فطر به جا می‌آورند تا قبل از نماز آن را باید پرداخت کنند. فردی که هر روزه را به عمد بی‌اعتنایی کرده و روزه نگرفته است، شصت مُد طعام باید به فقرا و نیازمندان طعام دهد و هر مُد ۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است. بنابراین شصت مد طعام سیصد هزار تومان برای یک روز کفاره عمد می‌شود، اما برای یک روزه کفاره غیر عمد نیز یک مُد طعام یا ۵ هزار تومان معیار است.

شنبه 25 ارديبهشت 1400 - 07:07:19

امروز:  شنبه 22 مرداد 1401