پیام نوروزی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

برگزاری جلسه دفاع طلاب سطح 3 با موضوع « راه‌کارهای پاسخ‌گویی به پرسش‌های کلامی کودکان »

دفاع پایان نامه طلاب سطح 3 با موضوع « مفهوم و عملکرد تناسخ در معناسازی محتوا و فرم سینمای هالیوودی

دفاع پایان نامه سطح 3 با موضوع « نقش خانواده در جلوگیری از انحرافات فکری و عقیدتی نوجوانان و جوانان از منظر آیات و روایات »

برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) از سوی مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

در مقاطع سطح 2 (کارشناسی)، سطح 3 (کارشناسی ارشد)، سطح 4 (دکتری) طلبه خواهر می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 55159696-55602857

09195368322

از ساعت (9 الی 13)تماس حاصل فرمایید.

آدرس جهت مراجعه حضوری: تهران- ضلع جنوبی پارکشهر- خیابان بهشت- خیابان شیخ فضل الله نوری- پلاک 18

خانه اخبار برگزاری هم اندیشی بین المللی «فاطمه زهرا (س)، کنشگ...
دوشنبه 13 بهمن 1399     برگزاری هم اندیشی بین المللی «فاطمه زهرا (س)، کنشگری زن مسلمان فرهیخته در جهان معاصر» در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی، مسئول واحد بین الملل مجتمع کوثر  از برگزاری هم اندیشی بین المللی با عنوان «فاطمه زهرا سلام الله علیها؛ کنشگری زن مسلمان فرهیخته در جهان معاصر» طی روز دوشنبه 13 بهمن ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود:  این همایش، همزمان با میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر جهت معرفی حضرت زهرا  سلام الله علیها به عنوان الگویی کامل برای همه زنان جهان بوده است.

رضایی، با اشاره به ارسال بیش از هفتاد مقاله از کشورهای مختلف به دبیر خانه این هم اندیشی گفت: پس از ارزیابی داوران  چهل مقاله به مرحله نهایی و چاپ رسید. پژوهشگرانی از کشورهای ترکیه، روسیه، ، قبرس ،آمریکا،  ، لبنان، تانزانیا ، عراق، آلمان و... مقاله ارسال نموده اند.

وی، تصریح کرد:  این هم اندیشی به صورت زنده از طریق برنامه اسکای روم برگزار شد و در ابتدای مراسم خانم دکتر جلالی، رئیس هم اندیشی بین المللی در ابتدای مراسم از تمامی شرکت کنندگان در این هم اندیشی کمال تشکر و قدردانی را بعمل آورد و در ادامه حجت الاسلام روحانی نژاد رئیس هیأت امنای مجتمع کوثر به ایراد مطالبی پیرامون عظمت حضرت زهرا (س) پرداخت و در ادامه از کتاب چکیده مقالات هم اندیشی رونمایی به عمل آورد.

رضایی، اظهار داشت: این مراسم به طور زنده و همزمان به سه زبان عربی، ترکی، انگلیسی ترجمه شد و پژوهشگران و اساتید از کشور ایران ، روسیه، ترکیه، لبنان،آمریکا، قبرس، عراق، تانزانیا   به ایراد سخنرانانی پرداختند.

ایشان، در ادامه به برترین های این هم اندیشی اشاره کرد و اعلام کرد : سه مقاله برتر این همایش؛ مقاله  خانم دکتر بهناز کیباخی،  مریم بیات با عنوان ،«فاطمه سلام الله علیها کنشگر یا منفعل»، مقاله خانم هدی العمیدی از عراق با عنوان«دوره السیده الزهرا (علیها السلام) فی تصحیح مسار الإعلام المسیس» ،  مقاله دکتر ژرمین ابوشهبا با عنوان «LADY FATIMA – THE ENTRUSTED ONE ON EARTH مورد تقدیر قرار گرفت و 43 مقاله دیگر به عنوان مقالات برگزیده تقدیر بعمل آمده و در کتاب چکیده مقالات این هم اندیشی به چاپ رسید.

در اختتامیه برنامه از صاحبان آثار برتر تقدیر به عمل آمده و گواهی پذیرش به تمامی شرکت کنندگان از طریق ایمیل ارسال شد.

دوشنبه 13 بهمن 1399 - 15:38:34

امروز:  پنجشنبه 26 فروردين 1400