برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) از سوی مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری هم اندیشی بین المللی «فاطمه زهرا (س)، کنشگری زن مسلمان فرهیخته در جهان معاصر» در مجتمع کوثر

ارسال مقالات همایش «حوراء انسیه؛ کنشگری زن مسلمان» تا ۵ بهمن تمدید شد

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی

مدیر مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر: شهید سلیمانی «روش فرهنگی توحیدی و کفر ستیزی» را اجرا کرد

در مقاطع سطح 2 (کارشناسی)، سطح 3 (کارشناسی ارشد)، سطح 4 (دکتری) طلبه خواهر می پذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 55159696-55602857

تماس حاصل فرمایید.

خانه اخبار پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله محم...
شنبه 13 دي 1399     پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی
بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزه‌ی علمیه و حوزه‌ی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشه‌ی دینی و نگارش کتب راه‌گشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همه‌ی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کم‌نظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهد بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزه‌ی علمیه تسلیت عرض میکنم و علّو درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنه‌ای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹