انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با...
یکشنبه 30 شهريور 1399     جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه دفاع پایان نامه یکی از  طلاب سطح 3 در رشته .تفسیروعلوم قران برگزار شد.

کیاهور معاون پژوهش کوثر گفت: پایان نامه  خانم اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع   «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی » با راهنمایی حجت السلام والمسلمین دکترعلی غضنفری و با داوری حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد طاهراخلاقی موفق به کسب رتبه عالی و نمره  19 گردید.

کیاهور با اشاره به چکیده این پایان نامه گفت: یکی از قوای انفعالی انسان در برابر سختی­ها و ناملایمت­ها خشم و غضب است این نیروی درونی انسان به دو دسته ممدوح و مذموم تقسیم می­شود؛ خشم مذموم عواقب ناخوشایندی را به دنبال خواهد داشت؛ از جمله این عواقب می­توان به ناامنی، خطرات جانی، آسیب­های روحی، از دست دادن موقعیت اجتماعی  و ... اشاره نمود. از آن­جا که انسان درتمامی مراحل زندگی خود نیازمند جامعه و روابط اجتماعی است باید در حفظ و بهبود روابط خود کوشا باشد و از خشم و غضب مهار نشده که سلامت روابط اجتماعی را برهم می­زند بپرهیزد و سعی در کنترل خشم خود داشته باشد. تحقیق پیش رو به صورت کتابخانه­ای تفصیلی به بررسی موضوع خشم پرداخته است و نقش کنترل این حالت نفسانی در اصلاح روابط اجتماعی را با توجه به کلام آیت الله جوادی آملی مورد بررسی قرار داده است. طبق دیدگاه آیت الله جوادی آملی بهترین راه کنترل خشم را بررسی دلایل بروز آن و اصلاح خُلقیات خود قبل از تحریک خشم می­دانند. ولی در زمانیکه خشم بر انسان غلبه کرده باشد راهکارهایی رفتاری مانند وضو گرفتن، تغییر وضعیت و مکان مفید هستند.

کلید واژگان این پژوهش :خشم-کظم غیظ- اجتماع- روابط اجتماعی- غضب- ایه الله جوادی املی است.

گفتنی است این جلسه روز چهار شنبه 26 خرداد ماه ساعت13:30 در مجتمع علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

یکشنبه 30 شهريور 1399 - 11:10:33

امروز:  دوشنبه 5 آبان 1399