توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتب...
شنبه 27 ارديبهشت 1399     توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، عباسی،  مسئول اجرایی موسسه نیکوکاری نسیم کوثر،  از توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) خبر داد.

وی، در ادامه بیان کرد: این همدلی مؤمنان در چهار مرحله از فروردین 99 صورت پذیرفته است .

عباسی، با اشاره به اینکه  10 قلم جنس در سبد غذایی  قرار داده‌ شد، اظهار کرد: در مرحله چهارم  نیز با همین تعداد اقدام به توزیع بسته‌های حمایتی می‌کنیم. جامعه هدف افرادی هستند که  هیچ درآمد و حمایتی از نهادهای دولتی و غیردولتی ندارند.

وی، در ادامه ضمن تشکر از حمایت های خیرین ادامه داد:  همچنان چشم به راه کمک‌های مردمی برای حمایت از شهروندانی هستیم که تا به امروز دست نیاز به سوی کسی دراز نکرده‌اند و مطمئن هستیم که مردم  خیّر نیز این اجازه را نخواهند داد.

ایشان، در پایان خاطر نشان کرد: خیرین عزیز جهت نحوه کمک های نقدی و غیر نقدی می توانند با شماره 55159696 تماس حاصل فرمایند.

شنبه 27 ارديبهشت 1399 - 12:55:18

امروز:  چهار شنبه 7 خرداد 1399