توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه م...
چهار شنبه 10 ارديبهشت 1399     اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،قربانی رابط خبری کوثر از برنامه های ویژه دارالقرآن در ماه مبارک رمضان خبر داد.

قربانی، گفت: با توجه به شرایط موجود جامعه و همچنین نیاز جدی طلاب به معنویت و تأثیر مثبت معنویت دینی بر سلامت روانی افراد، سیاست‌ها و برنامه‌های کلی ماه مبارک رمضان به خاطر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به شکل متفاوت انجام می‌شود.

وی ، در ادامه افزود: محور برنامه‌های قرآنی دار القران  با تأکید برماندن درخانه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همکاری با ستاد ملی کرونا حضور فعالانه جامعه  طلاب قرآنی به ویژه تشکل‌های قرآنی در عرصه فضای مجازی است.

قربانی خاطر نشان کرد: در راستای ارائه راهکارهای هرچه بهتر در زمینه فعالیت های قرآنی کانالهایی با عناوین دارالقرآن انوار بیت عتیق کوثر ، کارگاه تخصصی حفظ ترتیبی قرآن دارالقران انوار بیت عتیق کوثر ، حفظ تدبری موضوعی قران دارالقران انوار بیت عتیق کوثر  در ایتا راه‌اندازی شده و مطالب آن در اختیار علاقه‌مندان به مفاهیم قرآنی قرار گرفته است.

چهار شنبه 10 ارديبهشت 1399 - 10:25:06

امروز:  چهار شنبه 7 خرداد 1399