ارسال مقالات همایش «حوراء انسیه؛ کنشگری زن مسلمان» تا ۵ بهمن تمدید شد

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد مااحاط به علمک

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی

مدیر مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر: شهید سلیمانی «روش فرهنگی توحیدی و کفر ستیزی» را اجرا کرد

هم اندیشی بین المللی «فاطمه الزهرا(س)، کنشگری زن مسلمان در جهان معاصر» برگزار می شود

سخنرانی خانم وحیدی استاد حوزه و دانشگاه بمناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها

خانه اخبار برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99...
شنبه 6 ارديبهشت 1399     برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از برگزاری جلسه فصلی اعضاء هیئت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹9-۹8 با هدف ارائه گزارش فعالیت های فرهنگی و پژوهشی و آموزشی و برنامه ریزی در مورد برنامه های پیش بینی شده خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این جلسه با حضور حجج الاسلام آقایان روحانی نژاد ، نوری زاده، عادل، آقامیری،  قهرمانی نژاد و آقای دکتر قشقایی و  خانم ها جلالی و عباسی دیگر اعضاء برگزار شد.

وی، خاطر نشان کرد: جلالی، مدیر مجتمع کوثر در ابتدای جلسه ضمن  تبریک اعیاد شعبانیه ، گزارشی در خصوص فعالیت های انجام گرفته آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ارائه داد.

در ادامه این جلسه اعضاء در خصوص مسائل آموزشی و پژوهشی مباحثی را ایراد فرمودند.

گفتنی است، این جلسه چهارشنبه 27 فروردین در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد

شنبه 6 ارديبهشت 1399 - 10:40:05

امروز:  دوشنبه 6 بهمن 1399