توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انس...
یکشنبه 20 بهمن 1398     برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، کیاهور معاون پژوهش مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، از برگزار  کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران خبر داد.

کیاهور، با اعلام این خبر، افزود: کارگاه «متد علمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قمرزاده و با مشارکت جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه و نخبگان پژوهشی، امروز در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر برگزار گردید.

وی افزود: در این کارگاه حجت الاسلام قمرزاده به بیان مقدماتی در رابطه با مقالات نقد کتاب پرداختند و شرکت کنندگان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در زمینه مقالات علمی و نقد کتاب ارائه کردند.

خانم کیاهور اظهار داشت: در ادامه حجت الاسلام قمرزاده نقد کتاب را یک کار ارزشمند و ماندگار برشمرد و ملاک گزینش کتاب جهت نقد؛ شامل جدید بودن کتاب، ایده و نظریه بدیع، مفاهیم خاص داشتن و معروف بودن نویسنده دانشت.

وی افزود: در پایان این کارگاه حجت الاسلام قمرزاده به ساختار مقاله نقد کتاب پرداخته و با ارائه نمونه هایی از این نوع مقالات شرکت کنندگان را با تدوین مقاله نقد کتاب آشنا نمودند.

یکشنبه 20 بهمن 1398 - 12:15:06

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399