برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

خانه اخبار برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمی...
شنبه 12 بهمن 1398     برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی، معاون آموزش کوثر  از نشست مدیر  حوزه علمیه خواهران حجت الاسلام جناب آقای دکتر بهجت پور با اساتید و طلاب نخبه مجتمع کوثر خبر دارد.
در این جلسه که با حضور حجج الاسلام   حاج آقا کبیریان مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران ، دکتر جهانگیری مدیر کل ارتباطات روابط عمومی و بین الملل حوزه علمیه خواهران و  آقای معراجی ، و جمعی از اساتید و طلاب نخبه مجتمع کوثر برگزار شد.

دکتر جلالی مدیر مجتمع کوثر  در ابتدای جلسه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان  و گرامیداشت ایام الله دهه فجر گزارشی اجمالی از  فعالیت های آموزشی، فرهنگی- تبلیغی  ، پژوهشی و معرفی مقاطع و  رشته های تحصیلی، تعداد فارغ التحصیلان ، فعالیت های کارگروههای علمی و پژوهشی ارائه دادند.

در ادامه  دکتر ارفع مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن و پژوهشگر برتر در حوزه علوم  دینی و دکتر وحیدی مدیر کارگروه فلسفه و کلام اسلامی و خانم احمدی معاون پژوهش سطح4 گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده و طرحهای پژوهشی در حال انجام  ارائه نمودند. خانم ها رحمتی و بیات نیز به نمایندگی از طلاب مجتمع کوثر در خواست های خود را مطرح نمودند.
در پایان جلسه  حجت الاسلام  دکتر بهجت پور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ، ضمن اعلام خرسندی از مطالب مطرح شده ابراز امیدواری کردند که با تکیه بر توان علمی و نظرات ارزشمند اساتید و طلاب نخبه گام های  اثربخشی در جهت رفع موانع و پیشرفت روز افزون و ارتقاء سطح علمی حوزه های علمیه برداشته شود.

لازم به ذکر است این نشست شنبه 12 بهمن ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزا رشد.

شنبه 12 بهمن 1398 - 21:50:15

امروز:  شنبه 9 فروردين 1399