برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

خانه اخبار برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلی...
سه شنبه 17 دي 1398      برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: خانم دکتر حدادی، سخنرانی این مراسم گفت: ما مردم ایران با دیدن شهدایمان هر روز قوی تر و آّب دیده تر شده ایم وبه جای آنکه از پا در بیاییم خون شهید فتنه های ایران و عراق را پاک کرد.

دکتر حدادی خاطر نشان کرد: در دوران قبل از انقلاب امام خمینی نفوذ داشت اما قدرت نداشت و پس از انقلاب نفوذ و قدرت را با هم به دست آورد اما آمریکا قبل از انقلاب هم نفوذ داشت و هم قدرت و پس از انقلاب فقط قدرت داشت و نفوذ نداشت.

ایشان، مؤلفه های بدست آوردن قدرت و نفوذ در اریان را شامل ارزش ها و اعتقادات اسلامی، فرهنگ شیعه، انقلاب اسلامی، و اصل ولایت فقیه بیان کرد.

دکتر حدادی، در پایان اظهار نمود: طبق قرآن باید از مجرمین انتقام گرفت و یکی از وعده های قرآن «والفجر» است و در ادامه می فرماید «آیا صاحبان عقل پیام مرا گرفتند؟ من خدا چگونه قدرت آنها را گرفتم» اگر شما پا پیش گذاشته و از مجرمین انتقام بگیرید، دست خدا همراه شماست خدا که منتظر ما نیست ولی چه بهتر که اضمحلال دشمنان به دست ما باشد.

در ادامه این مراسم مرثیه سرایان به مرثیه سرایی پرداختند.

لازم به ذکر است این مراسم، چهارشنبه 17 دی ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سه شنبه 17 دي 1398 - 13:16:13

امروز:  یکشنبه 10 فروردين 1399