انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلی...
سه شنبه 17 دي 1398      برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: خانم دکتر حدادی، سخنرانی این مراسم گفت: ما مردم ایران با دیدن شهدایمان هر روز قوی تر و آّب دیده تر شده ایم وبه جای آنکه از پا در بیاییم خون شهید فتنه های ایران و عراق را پاک کرد.

دکتر حدادی خاطر نشان کرد: در دوران قبل از انقلاب امام خمینی نفوذ داشت اما قدرت نداشت و پس از انقلاب نفوذ و قدرت را با هم به دست آورد اما آمریکا قبل از انقلاب هم نفوذ داشت و هم قدرت و پس از انقلاب فقط قدرت داشت و نفوذ نداشت.

ایشان، مؤلفه های بدست آوردن قدرت و نفوذ در اریان را شامل ارزش ها و اعتقادات اسلامی، فرهنگ شیعه، انقلاب اسلامی، و اصل ولایت فقیه بیان کرد.

دکتر حدادی، در پایان اظهار نمود: طبق قرآن باید از مجرمین انتقام گرفت و یکی از وعده های قرآن «والفجر» است و در ادامه می فرماید «آیا صاحبان عقل پیام مرا گرفتند؟ من خدا چگونه قدرت آنها را گرفتم» اگر شما پا پیش گذاشته و از مجرمین انتقام بگیرید، دست خدا همراه شماست خدا که منتظر ما نیست ولی چه بهتر که اضمحلال دشمنان به دست ما باشد.

در ادامه این مراسم مرثیه سرایان به مرثیه سرایی پرداختند.

لازم به ذکر است این مراسم، چهارشنبه 17 دی ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سه شنبه 17 دي 1398 - 13:16:13

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399