برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

خانه اخبار مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطال...
دوشنبه 2 دي 1398     مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کیاهور معاون پژوهش مجتمع کوثر از مراسم رونمایی نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر" در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در قم خبر داد.

کیاهور، گفت: در همایش " آفاق علمی پیش‌روی حوزه‌های علمیه خواهران" از 4 نشریه علمی تخصصی  حوزه های علمیه خواهران  رونمایی شد؛ این همایش به مناسبت هفته پژوهش در سالن جلسات مرکز مدیریت خواهران برگزار و از 4 نشریه علمی تخصصی رونمایی شد.

کیاهور، خاطر نشان کرد: دو فصلنامه پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر زیر نظر پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با هدف اطلاع از دستاوردهای تازه علمی وتخصصی  وانتقال و تبادل تجربیات و دستاوردهای علمی، ایجاد زمینة‌ همکاری‌ در داخل و در سطح بین المللی وگسترش‌ مرزهای‌ دانش‌اسلامی،رسیدن به مرجعیت علمی  بانوان در زمینه مطالعات تخصصی تفسیر وعلم کلام

، ارتقای‌ سطح‌ دانش‌ بانوان حوزوی وطالبان علم وصاحبنظران‌، کارشناسان‌  و... منتشر می شود.

ایشان، بیان کرد: نشریات برگزیده  از میان تعداد زیادی از نشریات مدارس علمیه خواهران سراسر کشورانتخاب گردیده که عبارتند از" ماهنامه نفحات تفکر سمنان، دو فصلنامه پژوهش‌های فقه اسلامی گرگان ، فصلنامه آیین علوی و پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر از تهران" و ازاین‌پس به‌صورت سراسری منتشر می‌شود.

این مراسم در تاریخ 27 آذر ماه در سالن جلسات معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران قم برگزار شد.

دوشنبه 2 دي 1398 - 14:12:44

امروز:  چهار شنبه 13 فروردين 1399