برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری نشست علمی پژوهشی: پژوهش های علوم اسلامی ا...
شنبه 30 آذر 1398     برگزاری نشست علمی پژوهشی: پژوهش های علوم اسلامی از تولید تا توزیع همزمان با هفته پژوهش
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کیاهور معاون پژوهش مجتمع کوثر از برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع پژوهش های علوم اسلامی از تولید تا توزیع در مجتمع کوثر خبر داد.

کیاهور، گفت: این نشست به مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه باسخنرانی حجت الاسلام دکتر جهانگیری(مدیرکل روابط عمومی وبین الملل حوزه های علمیه خواهران ، معاون پژوهشکده بین الملل عروه الوثقی ،استاد حوزه و دانشگاه) و حضور اساتید و طلاب برگزار شد.

وی، در ادامه افزود:  در این نشست حجت الاسلام   جهانگیری به عنوان کارشناس به ارائه نکاتی در باب رابطه تولید و توزیع پژوهش ها پرداخت.

دکتر جهانگیری، خاطر نشان کرد:امروزه با یک انباشت علمی مواجه هستیم. ما امروزه پژوهش هایمان چقدر درد جامعه را هدف قرار داده اند؟تعداد مقالات isi ما و تعداد مقالات علمی پژوهشی داخلی ما(isc) در حوزه مقالات داخلی اولین و بالاترین حجم مجلات حوزه علوم انسانی اسلامی بیش از 30 در صد سهم تولید علم را دارد.  در حوزه خارجی ما کاملا بر عکس ، حوزه علوم اسلامی زیر 2 درصد است. ونتیجه می گیریم که در حوزه علوم اسلامی و انسانی برای خود بیشترین تولید در حوزه خارجی کمترین سهم را در توزیع داریم.

وی، در ادامه یاد آور شد: سهم علوم اسلامی به معنای علوم اسلامی حوزوی واقعا کم است. حوزه علوم اسلامی در مقایسه با سایر علوم در خارج از کشور صفر در صد هستیم.جامعه اسلامی از حوزه علمیه انتظار دارد که نتیجه این علوم اسلامی را در پژوهش و جامعه ببیند.هر جامعه ای که هویت خود را اثبات نکند علیه او شورش خواهد شد اگر خود را ثابت نکنیم علیه خودمان شورش می شود. ما این همه پژوهش می کنیم پس چرا دیده نمی شود.بخشی از پژوهش های ما پژوهش تفننی است.

دکتر جهانگیری، اظهار داشت: ما خود را باور نکردیم و پژوهش  را دست نخورده باقی گذاشتیم و نمی توانیم در حوزه بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشیم.ما محتوای خوب را داریم ولی نحوه ارائه بین المللی را بلد نیستیم..در روز پژوهش باید یاد بگیریم چگونه اندوخته های خود را عرضه کنیم.

ایشان در پایان یاد آور شد: در حوزه دین بیشتر کتاب هایی که خوانده می شود کتاب های ترجمه ای است ، تا تالیفی .در پژوهش ما باید برای توزیع فکر کنیم نه تنها برای تولید.اگر برای خود هویت تعریف نکنیم دیگران برای ما هویت تعریف می کنند.

لازم به ذکر است، این نشست علمی پژوهشی در روز چهارشنبه 27 آذر ماه 98 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

شنبه 30 آذر 1398 - 08:19:46

امروز:  دوشنبه 7 بهمن 1398