انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری نشست علمی پژوهشی: پژوهش های علوم اسلامی ا...
شنبه 30 آذر 1398     برگزاری نشست علمی پژوهشی: پژوهش های علوم اسلامی از تولید تا توزیع همزمان با هفته پژوهش
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کیاهور معاون پژوهش مجتمع کوثر از برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع پژوهش های علوم اسلامی از تولید تا توزیع در مجتمع کوثر خبر داد.

کیاهور، گفت: این نشست به مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه باسخنرانی حجت الاسلام دکتر جهانگیری(مدیرکل روابط عمومی وبین الملل حوزه های علمیه خواهران ، معاون پژوهشکده بین الملل عروه الوثقی ،استاد حوزه و دانشگاه) و حضور اساتید و طلاب برگزار شد.

وی، در ادامه افزود:  در این نشست حجت الاسلام   جهانگیری به عنوان کارشناس به ارائه نکاتی در باب رابطه تولید و توزیع پژوهش ها پرداخت.

دکتر جهانگیری، خاطر نشان کرد:امروزه با یک انباشت علمی مواجه هستیم. ما امروزه پژوهش هایمان چقدر درد جامعه را هدف قرار داده اند؟تعداد مقالات isi ما و تعداد مقالات علمی پژوهشی داخلی ما(isc) در حوزه مقالات داخلی اولین و بالاترین حجم مجلات حوزه علوم انسانی اسلامی بیش از 30 در صد سهم تولید علم را دارد.  در حوزه خارجی ما کاملا بر عکس ، حوزه علوم اسلامی زیر 2 درصد است. ونتیجه می گیریم که در حوزه علوم اسلامی و انسانی برای خود بیشترین تولید در حوزه خارجی کمترین سهم را در توزیع داریم.

وی، در ادامه یاد آور شد: سهم علوم اسلامی به معنای علوم اسلامی حوزوی واقعا کم است. حوزه علوم اسلامی در مقایسه با سایر علوم در خارج از کشور صفر در صد هستیم.جامعه اسلامی از حوزه علمیه انتظار دارد که نتیجه این علوم اسلامی را در پژوهش و جامعه ببیند.هر جامعه ای که هویت خود را اثبات نکند علیه او شورش خواهد شد اگر خود را ثابت نکنیم علیه خودمان شورش می شود. ما این همه پژوهش می کنیم پس چرا دیده نمی شود.بخشی از پژوهش های ما پژوهش تفننی است.

دکتر جهانگیری، اظهار داشت: ما خود را باور نکردیم و پژوهش  را دست نخورده باقی گذاشتیم و نمی توانیم در حوزه بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشیم.ما محتوای خوب را داریم ولی نحوه ارائه بین المللی را بلد نیستیم..در روز پژوهش باید یاد بگیریم چگونه اندوخته های خود را عرضه کنیم.

ایشان در پایان یاد آور شد: در حوزه دین بیشتر کتاب هایی که خوانده می شود کتاب های ترجمه ای است ، تا تالیفی .در پژوهش ما باید برای توزیع فکر کنیم نه تنها برای تولید.اگر برای خود هویت تعریف نکنیم دیگران برای ما هویت تعریف می کنند.

لازم به ذکر است، این نشست علمی پژوهشی در روز چهارشنبه 27 آذر ماه 98 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

شنبه 30 آذر 1398 - 08:19:46

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399