انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظ...
شنبه 23 آذر 1398      برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کیاهور معاون پژوهش کوثر، از برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران  با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این نشست آقای دکتر علی اسودی استاد حوزه و دانشگاه  به عنوان کارشناس به ارائه نکاتی در باب اینکه چرا با آموزش واحدهای عربی حتی در سطوح بالای حوزه اما کارآمدی آن همچنان مشاهده نمی شود.

دکتر اسودی، سخنران این جلسه  در ادامه افزود : از جهاتی  این مشکل قابل شناسایی است:نظام آموزشی و زیر ساخت هایی که مناسب برای رسیدن به شرایط ایده آل نیست ولزوم ارائه قواعد مستعمل به جای قواعد منسوخ، پیش بردن قواعد به سمت قواعد کاربردی و توجه به فن خوانش با فن حرکت گذاری متون عربی،توجه به منابع جدید،توجه به شیوه های کارآمد در آموزش،ارائه مطالب و قواعد کارآمد در تفسیر ،استفاده از کتب قوی و نرم افزارهای کامل ،تعیین سرفصل های مناسب برای خروجی،تاکید به استفاده از متون عربی به جای متن های ترجمه شده،درج کلاس های مکالمه یا آموزش گفتگوی عربی به صورت اختیاری خصوصا برای واحد مبلغین ضروری است.

ایشان، خاطر نشان کرد: برنامه ریزی آموزشی استاد جهت ارائه مطالب باید نظام ارائه شده صرف و نحو را  از قالب نظام های قدیم به قالب های نقشه ای جدید منتقل کرد.

لازم به ذکر است، این  نشست در روز چهارشنبه 20/9/98  ساعت 9 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

شنبه 23 آذر 1398 - 12:49:41

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399