برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظ...
شنبه 23 آذر 1398      برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،کیاهور معاون پژوهش کوثر، از برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران  با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این نشست آقای دکتر علی اسودی استاد حوزه و دانشگاه  به عنوان کارشناس به ارائه نکاتی در باب اینکه چرا با آموزش واحدهای عربی حتی در سطوح بالای حوزه اما کارآمدی آن همچنان مشاهده نمی شود.

دکتر اسودی، سخنران این جلسه  در ادامه افزود : از جهاتی  این مشکل قابل شناسایی است:نظام آموزشی و زیر ساخت هایی که مناسب برای رسیدن به شرایط ایده آل نیست ولزوم ارائه قواعد مستعمل به جای قواعد منسوخ، پیش بردن قواعد به سمت قواعد کاربردی و توجه به فن خوانش با فن حرکت گذاری متون عربی،توجه به منابع جدید،توجه به شیوه های کارآمد در آموزش،ارائه مطالب و قواعد کارآمد در تفسیر ،استفاده از کتب قوی و نرم افزارهای کامل ،تعیین سرفصل های مناسب برای خروجی،تاکید به استفاده از متون عربی به جای متن های ترجمه شده،درج کلاس های مکالمه یا آموزش گفتگوی عربی به صورت اختیاری خصوصا برای واحد مبلغین ضروری است.

ایشان، خاطر نشان کرد: برنامه ریزی آموزشی استاد جهت ارائه مطالب باید نظام ارائه شده صرف و نحو را  از قالب نظام های قدیم به قالب های نقشه ای جدید منتقل کرد.

لازم به ذکر است، این  نشست در روز چهارشنبه 20/9/98  ساعت 9 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

شنبه 23 آذر 1398 - 12:49:41

امروز:  دوشنبه 7 بهمن 1398