برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایا...
چهار شنبه 13 آذر 1398      برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، کیاهور، معاون پژوهش کوثر، از برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن  در روز سه شنبه 12 آذر  ماه، در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود:در این جلسه موضوعات و طرح های تفضیلی  3نفر از طلاب سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن  مورد بررسی قرار گرفت.

کیاهور، خاطر نشان کرد: در کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات و طرحنامه های طلاب سطح3 ، اساتید مصوب کارگروه  تفسیر و علوم قرآن به بررسی موضوعات: " معيارهاي سعادت زن از منظر قرآن كريم   " تبيين تطبيقي آثار فقهي و كلامي اسلوب استثناء مفرّغ در تفاسير قرآن كريم "، " نقش كنترل خشم در اصلاح روابط اجتماعي درقرآن با تاكيد بر ديدگاه آيت الله جوادي آملي"، در کمیسیون پرداختند و در این راستا نظرات و پیشنهاد های ایشان به تصویب رسید.

گفتنی است این کارگروه در روز در سه شنبه 12 آذر  ماه 98 ساعت 11-12:30مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 13 آذر 1398 - 11:47:43

امروز:  دوشنبه 7 بهمن 1398