انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایا...
چهار شنبه 13 آذر 1398      برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، کیاهور، معاون پژوهش کوثر، از برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن  در روز سه شنبه 12 آذر  ماه، در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود:در این جلسه موضوعات و طرح های تفضیلی  3نفر از طلاب سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن  مورد بررسی قرار گرفت.

کیاهور، خاطر نشان کرد: در کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات و طرحنامه های طلاب سطح3 ، اساتید مصوب کارگروه  تفسیر و علوم قرآن به بررسی موضوعات: " معيارهاي سعادت زن از منظر قرآن كريم   " تبيين تطبيقي آثار فقهي و كلامي اسلوب استثناء مفرّغ در تفاسير قرآن كريم "، " نقش كنترل خشم در اصلاح روابط اجتماعي درقرآن با تاكيد بر ديدگاه آيت الله جوادي آملي"، در کمیسیون پرداختند و در این راستا نظرات و پیشنهاد های ایشان به تصویب رسید.

گفتنی است این کارگروه در روز در سه شنبه 12 آذر  ماه 98 ساعت 11-12:30مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 13 آذر 1398 - 11:47:43

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399