برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار سومین سمینار بین المللی "آموز شهای اسلامی و چالش ه...
چهار شنبه 22 آبان 1398     سومین سمینار بین المللی "آموز شهای اسلامی و چالش های فرارو " در مجتمع کوثر

به گزارش  روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی معاون بین الملل مجتمع کوثر از برگزاری  سومین سمینار بین المللی "آموز شهای اسلامی و چالش های فرارو " خبر داد.

در این سمینار حجت الاسلام دکتر جهانگیری مدیرکل امور بین الملل مرکز مدیریت خواهران به عنوان دبیر و ناظر علمی در ابتدا با تبریک ایام میلاد پرنور پیامبر  اسلام(ص) و امام صادق (ع) به تبیین کوتاهی از موضوع جلسه و معرفی سخنرانان پرداختند.

در ادامه حجت الاسلام سهرابی مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران ضمن تبریک ایام میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام (ع)  و خیر مقدم به اساتید و مهمانان حاضر در جلسه گفت:  اگر امروز چالشی در دنیای علم وجود دارد وابسته به نوع نگاه ما به علم است. ما باید بتوانیم در حرکت جامعه برای تحقق مطلوبیتها ارزش ها را در جان انسان نهادینه نماییم.

در ادامه حجت الاسلام دکتر قمرزاده که به نیابت از حجت الاسلام بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران در این جلسه حضور داشت با موضوع قرآنی سازی آموزش های اسلامی به تبیین مباحث پرداخته و گفت: قرآنی سازی در همه مباحث  دانش،  نیازمند  به متد و روشهای مختلف است. تعاریف آموزش متعدد است اما به طور کلی آموزش یعنی فعالیتی همراه با تدبیر، که افراد را به اهداف مورد نظر آن آموزش برساند ؛ پس هم نیازمند محتوا است و هم روش. در آموزش های اسلامی باید از منابع اصلی آن که قرآن و روایات و عقل است استفاده کرد.

دکتر کیباخی که با موضوع " آسیب شناسی آموزش های اسلامی " سخنرانی نمودند  با اشاره به آسیب های تعلیم و تربیت ؛ راهکارهایی را برای حرکت به سمت آموزش های پیشرفته و مدرن  با استفاده از سیستمهای گویا، درک قدرت تکنولوژی روز و برنامه ریزی های موثر و مفید جهت ارتقاء ایدئولوژی تشیع بیان نمودند.

در ادامه خانم دکتر ماهانی بنت مختار به معرفی فعالیت های دانشکده دانشگاه UTM مالزی پرداختند و با ارائه گزارشی از شرایط  اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی زنان  مالزی، به بیان چالش های فراروی زنان  همچون عدم اجازه فعالیت در برخی از کارهای اجرایی، عدم استقلال مالی، تساوی جنسیتی در مالزی پرداخته و راهکارها و فرصت هایی را که دولت مالزی برای  برای برون رفت از این چالشها انجام داده همچون آموزش رایگان در منزل ، اختصاص بخشی از حقوق مردان به زنان و... اشاره کردند.ایشان در ادامه توضیحاتی رادر نوع نگاه و جایگاه اسلام و مذهب و آموزش های اسلامی  در مالزی ارائه دادند.

در پایان دکتر خدیجه جلالی مدیر مجتمع کوثر ضمن تشکر از اساتید و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی حاضر در جلسه هدایایی را به رسم یادبود به مهمانان اهداء نمودند.

چهار شنبه 22 آبان 1398 - 16:30:35

امروز:  یکشنبه 24 آذر 1398