برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر ...
دوشنبه 20 آبان 1398     برگزاری ویژه برنامه مهدویت در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،بر گزاری نشست مهدویت با حضور حجت الاسلام عباسعلی پور طی روز یکشنبه 19 آبان ما ه سال جاری برگزار شد .

حجت الاسلام عباسعلی پور ، در ابتدای مباحث  گفت:سلام بر مهدی که وعده امت ها است.در طول تاریخ همیشه حق با باطل در گیر بوده است از اول تاریخ بشریت تا به امروز همیشه زندگی انسان درگیر آشفتگی های متفاوت همچون فقر ،جورو...است و همین آشفتگی ها باعث شده انسان را به یک نجات بخش منتظر کند و این اندیشه را میگویند اندیشه نجات یا راه روشن . انسان در طول تاریخ به دنبال یک نجات است .
وی، خاطر نشان کرد : در اسلام این اندیشه نجات بخش شاخصه هایی دارد که در اندیشه های دیگر چنین شاخصه هایی نیست و از این لحاظ این اندیشه مختص به اسلام است 1.منجی شخص مشخص و احدی است که پدر و مادر و دیگر مشخصاتش کاملا مشخص است و کلا موجود است ولی در ادیان دیگرهمچون یهود و ... شخص مشخص نیست و درست است که مسیح قایل به بازگشت مسیح است ولی با او نمیتوانند ارتباط برقرار کنند.2.او در بین ماست حاظر است هر چند ظاهر نیست . آن حس نیاز به منجی باید در دنیا اتفاق بیافتد تا منجی بیاید و تا این حس در مردم به وجود نیامده امام ظهور نمیکند .غیبت دارای دو نوع است:1-غیبت نوعی و غیبت شخصی . در غیبت نوعی حضرت هست ولی ما نمیشناسیم در غیبت شخصی خود حضرت در جامعه نمیاید و در گوشه ای زندگی میکند ولی مد نظر همان غیبت نوعی است که حضرت حضور دارد ولی ما او را نمیشناسیم .

عباسعلی پور، تصریح کرد:میگویند چرا حضرت ظهور نمیکند ؟ وظیفه ما در نهم ربیع :1-هر روز صبح با حضرت عهد عقد و بیعت میبندیم . عهد با حضرت انسان متوجه شود که امام حی و ناظری دارد به نام حضرت حجت که او را میبیند و ناظر به اعمال او است . عقد :عهد باید محکم شود و گره بخورد به اقدام عملی پس باید برای آن تصمیم عملی اقدام عملی انجام دهم و هر چه گفتم واقعا انجام دهم . بیعت: دست در دست دادن و در اینجا استقامت کردن است . و واقعا اگر عهد و عقد و بیعت واقعی را به تمام معنا انجام دهیم پس باید بر آن حدیث امید وار باشیم که با 40بار دعای عهد خواندن هر صبح رجعت خواهیم کرد.
چه کنیم به این عهد و عقد و بیعت واقعی برسیم ؟راه رسیدن به آن معرفت درست به امام زمان است .
ایشان، در پایان تأکید کرد  :معرفت دو نوع است ظاهری و باطنی ،معرفت ظاهری امام زمانش کیست فرزند کیست خصوصیات ظاهریش چیست این نوع معرفت خوب است ولی کافی نیست معرفت باطنی الهم عرفنی نفسک فانک لم تعرفنی نفسک لم اعرف رسولک،...و طبق حدیث امام علی (ع): من عرف نفسه فقط عرف ربه پس مسیر درست معرفت طبق احادیث خودشناسی ،خداشناسی،پیامبر شناسی،ولایت شناسی است

دوشنبه 20 آبان 1398 - 11:53:43

امروز:  یکشنبه 24 آذر 1398